terug naar pressroom

Samenwerking partners en uitbreiding naar India

GeniusTravel start nieuwe fase met belangrijke partners en uitbreiding in India

GeniusTravel, ‘s werelds eerste online reiszoekmachine die zoekt op budget, zal uitbreiden met nieuwe partners. Ze zijn een samenwerking aangegaan met Roomlr, de zoekmachine voor appartementen, villa’s, bed and breakfast en short stay appartementen en met Tiqets, de aanbieder van lokale theatervoorstellingen, concerten en musea. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat bezoekers van GeniusTravel uit maar liefst 1,4 miljoen appartementen en diverse attracties in verschillende hoofdsteden kunnen kiezen.

 

Eerder kon er al gezocht worden naar hotels (Booking.com), vluchten (Skyscanner.com) en autoverhuur (Rentalcars.com). De toegevoegde mogelijkheden hebben het aanbod completer gemaakt voor de bezoeker, waardoor vanaf nu de gehele reis via GeniusTravel te zoeken is.

 

GeniusTravel’s oprichter Gennie Freen: ‘De lancering van GeniusApartments en GeniusTiqets en onze uitbreiding naar de Indiase markt is een spannende periode van groei voor GeniusTravel. We weten dat we de eerste reiszoekmachine op basis van budget zijn, die ervoor zorgt dat klanten hun reis kunnen boeken zoals zij dat willen. Nu kunnen we elke bezoeker nog meer keus geven om het meeste uit hun budget te halen.’

 

Niet alleen de komst van GeniusApartments en GeniusTiqets betekent een nieuwe fase voor het Amsterdamse bedrijf, de zoekmachine zal ook worden geïntroduceerd op de Indiase markt. GeniusTravel is beschikbaar in Hindi, exclusief voor iOS en Android, speciaal voor het grote mobiele internetgebruik van de Indiase consumenten.

 

GeniusTravel probeert voor elke reis jouw zoekopdracht zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom kan er nu in een straal van een bepaald aantal (kilo)meters een zoekopdracht uitgevoerd worden. Mocht je bijvoorbeeld een weekendje weg willen maar het paspoort thuislaten, dan kan je via deze optie een mooi hotel vinden op rijafstand. Of bijvoorbeeld een hotel zoeken in de buurt van een bepaalde attractie.

 

Het idee van GeniusTravel is dat bezoekers meer uit hun vakantie budget kunnen halen door hun zoekopdracht te beginnen met de prijs in plaats van de bestemming.

 

GeniusTravel is nu verkrijgbaar op desktop, voor mobiel gebruik en op de app (iOS en Android) in zeven verschillende talen en zes verschillende valuta. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Pinpoint search
Louis van Gaal op vakantie
Mayor's Smart Tourism Award
Valentijnsdag

LINKS

GeniusTravel
GeniusApartments
GeniusTiqets

SOCIAL MEDIA GeniusTravel.com