Pinpoint searchPinpoint searchPinpoint searchPinpoint searchPinpoint search
terug naar pressroom

Pinpoint search

GeniusTravel brengt met Pinpoint search het EK dichterbij

Helaas zal Nederland niet vertegenwoordigd zijn tijdens het EK dit jaar, maar we zullen de wedstrijden op de voet volgen. Het is niet ver reizen, want dit jaar is Frankrijk het gastland voor de voetballiefhebbers. In juni trapt Frankrijk samen met Roemenië af in Saint-Denis. Wil je naast het stadion overnachten? De GeniusTravel app zorgt er met de nieuwe functie Pinpoint search voor dat je in een straal van een paar kilometer kan zoeken naar een accommodatie. Op de kaart van de stad kies je een bepaald gebied of een wijk met de pinpoint search, waarna je de filter aanzet. De GeniusTravel app zoekt de hotels binnen deze straal zodat jij niet door de hele stad hoeft te reizen om de wedstrijd te aanschouwen. Reis jij 15 juni voor de derde wedstrijd naar Parijs voor Roemenië – Zwitserland? Het prachtige stadion Parc des Princes ligt in het zuid westen van de hoofdstad en is gebouwd op gebied dat in de 18e eeuw als koninklijk jachtterrein werd gebruikt. Via de GeniusTravel app zie je in één opslag dat er rondom het Parc de Princes binnen een straal van 2 kilometer nog 10 hotels beschikbaar zijn om te overnachten op 15 juni.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Louis van Gaal op vakantie
Mayor's Smart Tourism Award
Valentijnsdag
Samenwerking partners en uitbreiding naar India

LINKS

GeniusTravel

SOCIAL MEDIA GeniusTravel.com

GeniusTravel, ‘s werelds eerste online reiszoekmachine die zoekt op budget, zorgt ervoor dat je kan zoeken naar vluchten, autoverhuur, appartementen, hotels en diverse attracties in verschillende hoofdsteden kunt kiezen.

Het idee van GeniusTravel is dat bezoekers meer uit hun vakantie budget kunnen halen door hun zoekopdracht te beginnen met de prijs in plaats van de bestemming. Dit maakt pinpoint search nu ook makkelijker, doordat je binnen een straal van een bepaald aantal (kilo)meters een zoekopdracht uit kan voeren.
De GeniusTravel app (iOS en Android) is in zeven verschillende talen en zes verschillende valuta.