Mayor's Smart Tourism AwardMayor's Smart Tourism Award
terug naar pressroom

Mayor's Smart Tourism Award

GeniusTravel nummer twee bij de Mayor’s Smart Tourism Award in Tel Aviv

GeniusTravel is tweede geworden van 5 finalisten (en meer dan 50 genomineerden) tijdens de Mayor’s Smart Tourism Award. Met deze award uitreiking wil de organisatie verdere groei stimuleren en aandacht krijgen voor smart tourism, dat sinds een paar jaar wereldwijd is uitgebreid. Het doel is om met de digitale toepassingen de reiservaring te verbeteren en te personaliseren.

 

Gennie Freen, oprichter van GeniusTravel: “Ik was erg verheugd om internationale erkenning te krijgen voor GeniusTravel, mede omdat de jury ook bestond uit diverse professionals, waaronder Amadeus.”

 

De jury bestond uit 8 personen uit verschillende werkvelden:

- Adrian Daniels, partner bij Yigal Arnon & Co en gespecialiseerd in vertegenwoordiging van start-ups.

- Dr. Eyal Benjamin, een entrepreneur met een achtergrond in ICT en als specialisme strategische innovatie.

- Henry Chen Weinstein, directeur van Cockpit Innovation Hub, die partners in de luchtvaart helpt bij het opstijgen.

- Itai Green, leidt Business Development and Innovation bij Amadeus IT en zoekt naar nieuwe technologieën in het collectief voordeel en voor haar wereldwijde travel klanten.

- Liora Shechter is Chief Information Officer bij de gemeente Tel Aviv-Jaffa. Zij houdt zich bezig met het "Digitel" platform - een frisse, holistische en geïntegreerde aanpak om de interactie tussen de stad en de bewoner te verhogen.

- Oren Bar-On,  Senior Partner bij EY, werkt hier sinds 1993 en heeft ruime ervaring in het leveren van audit en advies naar de Amerikaanse SEC registranten en het opstarten van bedrijven.

- Yifat Mor is de Digital Media Manager en de woordvoerder voor Tel Aviv-Jaffa. Ze is daarnaast Ph.D. kandidaat in digitale media aan de Hebrew University of Jerusalem.

- Zohar Sharon is verantwoordelijk voor alle kennis en managementprocessen in Tel Aviv-Jaffa en voor de inhoud van de gemeentelijke website.

 

De finalisten werden door de locoburgemeester van Tel Aviv-Jaffa benoemd tijdens FuTurism – een innovatieve beurs voor toerisme wereldwijd in het Tel Aviv Convention Center, waar aandeelhouders op het gebied van toerisme, high-tech en diverse media op zowel nationaal als internationaal vlak aanwezig waren.

 

Gelegen in het land met het grootste aantal start-ups per hoofd van de bevolking is Tel Aviv bekend als Israëls start-up capital. Tel Aviv ligt langs de kust van het land en is bestempeld als "the city that never stops". Het heeft het beste start-up ecosysteem buiten de VS volgens een recent rapport van Compass. Dit zou te danken zijn aan een milieu van techneuten en een grote talent pool.[i]

 

[i] http://nocamels.com/2015/12/startup-high-tech-tel-aviv/

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Pinpoint search
Louis van Gaal op vakantie
Valentijnsdag
Samenwerking partners en uitbreiding naar India

LINKS

GeniusTravel.com

SOCIAL MEDIA GeniusTravel.com