Louis van Gaal op vakantieLouis van Gaal op vakantieLouis van Gaal op vakantie
terug naar pressroom

Louis van Gaal op vakantie

GeniusTravel stuurt Louis van Gaal op reis

Na de vernederende wedstrijd van afgelopen weekend waarbij Manchester United van Sunderland verloor met 2-1, lijkt het erop dat Louis van Gaal binnenkort een vakantie nodig zal hebben.

 

Daarom biedt GeniusTravel Louis van Gaal (en iedereen met dezelfde naam) een reis aan om eens bij te komen van alle negativiteit rondom zijn prestaties bij de Engelse voetbalclub. Of Louis besluit om terug te gaan naar Nederland en het ongekwalificeerde Nederlandse elftal of dat hij liever een exotische bestemming opzoekt is geheel aan hem.

 

GeniusTravel’s oprichter Gennie Freen: “Tijdens het WK van 2014 heeft Louis van Gaal ons land met verve vertegenwoordigd, maar hij is duidelijk niet de man die rustig achterover kan zitten, aangezien hij na het coachen van het Nederlandse elftal direct manager werd bij Manchester United”.

 

“Sinds hij naar Engeland is vertrokken is het bergafwaarts gegaan, zowel voor Manchester United als voor het Nederlands elftal. Daarom bieden wij iedereen met de naam Louis van Gaal een vakantie aan, ergens tussen nu en het einde van het voetbalseizoen. Ik kan me voorstellen dat hij zelf ook een herstelperiode wil inlassen, dus hij zal zeker een kijkje moeten nemen in ons brede aanbod van 5 sterren hotels over de hele wereld. Louis, als je dit leest, Nederland heeft je nodig!”

 

Actievoorwaarden: De eerste 5 personen die een foto posten op de GeniusTravel Facebook pagina met de naam Louis van Gaal en een foto van hun paspoort als bewijs maken kans op een vlucht van 100 euro met GeniusTravel. De man die wij alle kennen als Louis van Gaal, oud-bondscoach van Nederlands eftal en manager bij Manchester United mag naar een exotische bestemming naar keuze voor een hoger budget.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Pinpoint search
Mayor's Smart Tourism Award
Valentijnsdag
Samenwerking partners en uitbreiding naar India

LINKS

GeniusTravel.com

SOCIAL MEDIA GeniusTravel.com