FOREOFOREOFOREOFOREOFOREO
terug naar pressroom

FOREO

FOREO LUNA™

5 redenen waarom mensen over onze huidverzorgingsoplossingen praten

Met een stijlvol, intelligent ontwerp wat het met kop en schouders boven andere huidverzorgingsoplossingen en gezichtsborstels uit laat komen, zien FOREO’s LUNA™ huidverzorgingsoplossingen er niet alleen anders uit, ze werken ook anders. Zodra je het één keer hebt geprobeerd, wil je niet meer terug.

 

T-Sonic™ (Transdermale Sonische) technologie zorgt voor 8.000 pulsaties per minuut die met behulp van een siliconenborstel over de huidlaag worden geleid. Deze pulsaties helpen de poriën te ontdoen van vuil, olie en make-up resten wat de absorptie van huidverzorgingsproducten bevordert. Daarnaast bevordert het de conditie van de mannenhuid voor een gladder scheerresultaat.

 

Siliconen aanrakingspunten bieden nóg een unieke doorbraak in de wereld van huidverzorging, door een diepere en zachtere reiniging in combinatie met T-Sonic™ pulsaties. Naast zachter, gladder en veel minder schurend dan nylon borstels, zijn ze tevens hygiënischer door de ophoping van bacteriën tegen te gaan.

 

100% gemak wordt geboden met een waterbestendig ontwerp om in bad of onder de douche te gebruiken, terwijl elk LUNA™ ontwerp een minimum van 300 gebruiken biedt per volledige lading. Naast dat het gemakkelijk in je ochtend en avond routines kan worden opgenomen, vereisen ze ook geen vervangende opzetborstels.
 

Totale gemoedsrust komt voort uit de kennis dat ieder FOREO apparaat ontworpen is in Zweden en is ontwikkeld met vooraanstaande dermatologen en schoonheidsspecialisten. Samengesteld volgens de meest veeleisende productienormen, wordt ieder model geleverd met een 2-jarige Fabrieksgarantie en een 10-jarige Kwaliteitsgarantie.

 

FOREO LUNA™ en FOREO LUNA™ mini zijn te koop bij Douglas

FOREO LUNA™ €169,00

FOREO LUNA™ mini €119,00

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jetske Breugem- van de Sande
j.vandesande@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

LINKS

https://www.foreo.com/

SOCIAL MEDIA Foreo

FOREO ISSA™

Dé revolutie in tandheelkundige beautyverzorging

Oorspronkelijk ontwikkeld voor klinisch gebruik, is de ISSA™ een revolutionaire tandenborstel speciaal ontworpen om voor jouw glimlach te zorgen. De integratie van nieuwe functies, nieuw materiaal en een nieuwe vorm, maken samen het ontwerp. FOREO’s nieuwste apparaat zorgt met elke poetsbeurt dat je er witte tanden, een gezonde mond en een zelfverzekerde lach aan overhoudt.

 

Als ‘s werelds eerste elektrische tandenborstel met siliconen borstels, zendt de ISSA™ hoge intensiteit pulsaties door zijn unieke opzetborstel voor effectieve reiniging en vlek verwijdering. Door gebruik te maken van de natuurlijke eigenschappen van siliconen, helpt de ISSA™ sterkere wrijving te genereren om tandplak effectief te verwijderen. Ondertussen biedt het unieke borstel design 3D flexibiliteit om elke hoek in de mond te bereiken, en tegelijk biedt het een aangename massage van het tandvlees.

 

De ultra-hygiënische, zachte siliconen borstels zijn aangenaam voor tandglazuur en tandvlees, waardoor het perfect is voor mensen met een gevoelig gebit. Tegelijkertijd wordt terugtrekkend tandvlees voorkomen. Gemakkelijk te reinigen, is de ISSA™ een veel hygiënischere oplossing dan andere apparaten voor gebitsreiniging. In tegenstelling tot tandenborstels met nylon haren, is het siliconen ontwerp sneldrogend en niet-poreus, waardoor het de opbouw van bacteriën tegengaat.

 

Ontwikkeld met jouw drukke levensstijl in het achterhoofd, is ISSA™’s gebruiksvriendelijke ontwerp de ultieme uitdrukking van gemak. Perfect voor op reis - de ISSA™ vereist geen oplaadstation - lichtgewicht en compact en gaat met zijn geïntegreerde batterij tot wel 365 gebruiken mee per volle lading. De ISSA™ biedt ook uitzonderlijke waarde met een 2-jarige Fabrieksgarantie, een 10-jarige Kwaliteitsgarantie en opzetborstels die slechts één keer per jaar vervangen hoeven te worden.

 

FOREO ISSA™ en FOREO ISSA™ mini zijn te koop bij www.douglas.nl

FOREO ISSA™ €169,00

FOREO ISSA™ mini €99,00

Opzetborstels ISSA™ en ISSA™ mini €19,95 per stuk

 

Wij geloven dat zelfvertrouwen het leven een stuk dynamischer maakt

Onze missie is om jouw leven op te fleuren. De manier waarop jij je voelt heeft een grote invloed op hoe jij de wereld benadert en op jouw welzijn. Om die reden streven wij ernaar om jouw zelfvertrouwen een boost te geven. Alles wat wij doen is ontworpen om jouw dat extra duwtje in de juiste richting te geven. Als jij je goed voelt, straal je dat uit! In dat geval is onze missie geslaagd.