Designed For Living Designed For Living Designed For Living
terug naar pressroom

Designed For Living

Designed for Living has style in store

Designed for Living is een Nederlandse pionier in de wereld van online interior shopping met bezoekers uit 150 verschillende landen. Iedere maand stijgt het  aantal unieke bezoekers met 45%.

 

Designed for Living wil bezoekers inspireren met verrassende interieurvondsten en biedt de mogelijkheid om die producten vervolgens direct aan te schaffen. In tegenstelling tot de modewereld, waar deze combinatie van inspireren en kopen een bewezen succes is, bestond deze formule nog niet voor interieurproducten.

 

Wat DFL uniek maakt is dat de styling combinaties met de aangeboden objecten nergens anders online te vinden zijn. Ieder product is met veel aandacht voor kwaliteit en authenticiteit geselecteerd. Jantien & Noor: “We zijn voortdurend opzoek naar originaliteit en een goede prijs- kwaliteitverhouding. En wat we niet kunnen vinden ontwerpen we zelf.”

 

DFL is trots op haar pioniersrol; diverse gevestigde internationale merken, kleinschalige labels en artisanale ontwerpers hebben DFL gekozen als digitaal podium om voor het eerst hun ontwerpen online te verkopen

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

DFL Volume 1
Designed For Living English

LINKS

Website DfL
Webshop DfL

Over Designed for Living

Co-founders Noor Meyjes en Jantien Nunnikhoven waren beide voorheen werkzaam als zelfstandig interior designer en Residence styling director/ hoofdredacteur. Zij besloten in 2013 gezamenlijk Designed for Living op te richten.