Girls CollectionGirls CollectionGirls CollectionGirls Collection
terug naar pressroom

Girls Collection

New BY-BAR GIRLS collectie

Wat begon als een grapje voor haar eigen dochter Milou, is uitgegroeid tot een eerste Autumn/Winter GIRLS collectie van het label BY-BAR. 

 

Barbara, ontwerpster van BY-BAR, zag Milou tijdens elke fotoshoot met grote ogen kijken naar de voor haar idee ‘top modellen’ van BY-BAR , die de nieuwste collectie droegen. Barbara wilde daarom Milou een keer in de spotlight zetten door haar met een vriendin een dag ‘ top model ‘ te laten zijn en heeft van een aantal stuks uit de BY-BAR Autumn/Winter collectie ’15 een mini-me versie gemaakt.

 

De BY-BAR GIRLS collectie met een aantal key items is stoer maar meisjesachtig. Een navy sweater met een old pink ‘Lucky’ is een van de eye catchers. Daarnaast bestaat de collectie uit zachte warme stoffen als katoen en wol. De GIRLS collectie is een mini-me versie van de Womenswear collectie van BY-BAR. Alle essentials voor een fijne winter zitten in deze GIRLS collectie; sweater, t-shirt, vest, legging en een mooi jurkje. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Girls Spring/Summer 2016
BY-BAR Spring/Summer 2016
BY BAR Autumn Winter 2015

LINKS

Website BY-BAR

SOCIAL MEDIA BY-BAR

Over BY-BAR
BY-BAR is een Nederlands kleding en accessoire label opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Zij is, voordat ze BY-BAR oprichtte, 10 jaar actief geweest in het mode inkoop vak. Hiervoor heeft ze de hele wereld afgereisd en kwam ze altijd geïnspireerd van deze reizen terug. Vaak nam ze producten mee voor zichzelf die erg in de smaak vielen bij andere vrouwen. Dit heeft haar doen besluiten het label BY-BAR op te richten.
In 2008 begonnen met een paar oorbellen, is BY-BAR gegroeid tot een volledig op elkaar afgestemde collectie van kleding en accessoires bestaande uit duurzame, moderne basics met een rijke uitstraling en prachtige details. De BY-BAR collectie biedt allerlei verschillende draagmomenten en is niet aan trends onderhevig: het zijn artikelen die gewoon mooi zijn en niet zomaar voor een seizoen. 

Over Barbara

Voor mijn vak als inkoopster heb ik de hele wereld afgereisd en kwam ik altijd geïnspireerd van deze reizen terug. Vaak nam ik producten mee die erg in de smaak vielen bij vriendinnen en andere vrouwen. Hierdoor kwam er een moment waarop ik wist, daar moet ik iets meer mee doen.
Pradeep, mijn allereerste BY-BAR leverancier uit India, heeft de eerste BY-BAR oorbellen gemaakt. Ze sloegen meteen aan, wat mij vertrouwen gaf om hier mee door te gaan. Pradeep is nog steeds één van mijn belangrijkste leveranciers. Het eerste paar oorbellen van Pradeep zijn uiteindelijk uitgegroeid tot een totaal op elkaar afgestemde collectie van kleding en bijbehorende accessoires.
Mijn impulsiviteit, creativiteit en ondernemerschap vormen de bron van BY-BAR. Hoewel je merkt dat de fases in het ontwerp- en ontwikkelproces steeds meer in vaste banen worden geleid, vind ik het belangrijk dat nog niet alles van tevoren vastligt. Juist tijdens mijn reizen, gebeurt er veel en zie ik veel waar ik nieuwe inspiratie van krijg. Omgeving, cultuur en de ambachtelijke mogelijkheden zijn de ingrediënten voor de ontwikkeling van het BY-BAR assortiment.
Ieder artikel met het BY-BAR label is door mij zelf ontwikkeld en heb ik ook zelf bij fabrikanten ondergebracht. Een groot deel van de productie vindt plaats in India, Portugal en Italië. Vier keer per jaar reis ik af naar India en ontmoet daar al mijn fabrikanten, het persoonlijk contact dat we samen hebben is een heel groot deel van het succes van BY-BAR.
Hopelijk beleven jullie net zoveel plezier aan de BY-BAR producten als ik aan de ontwikkeling ervan!


BY-BAR wordt online via www.by-bar.nl en in diverse unieke boetieks in heel Nederland verkocht. Bekijk de website voor alle verkooppunten, www.shop-by-bar.nl/storelocator.