Wild en Light & Blonde
terug naar pressroom

Wild en Light & Blonde

Batiste Droogshampoo

Nieuw! Batiste WILD en LIGHT & BLONDE

Deze herfst voegt Batiste weer twee nieuwe variaties droogshampoo toe aan haar vaste assortiment. LIGHT & BLONDE, ideaal voor alle blondines en WILD voor sassy & daring vrouwen.


Batiste Droogshampoo, de nummer 1 droogshampoo in de UK*, is momenteel niet meer weg te denken als dé oplossing voor een opgefriste look tussen wasbeurten door. Zonder dat er water aan te pas komt, geeft het je haar een verfrissende make-over en een boost aan volume. Met de nieuwe LIGHT & BLONDE en WILD varianten biedt Batiste een nog breder assortiment van droogshampoos aan zodat ook jouw favoriet er zeker bij zal zitten!

* al meer dan 3 jaar op rij. Nielsen shampoo verkopen in waarde, MAT April 2015.


Blondes have more fun met de nieuwe Batiste LIGHT & BLONDE
Na het succes van Batiste DARK & BRUNETTE is het nu tijd om als light & blonde de herfst tegemoet te gaan. Batiste LIGHT & BLONDE zorgt ervoor dat je blonde lokken weer opgefrist worden. Witte residuen van droogshampoos zijn verleden tijd: aan de nieuwe Batiste LIGHT & BLONDE zijn kleurpigmenten toegevoegd waardoor het product perfect te gebruiken is voor álle tinten blond haar. De toegevoegde kleurpigmenten zorgen er tevens voor dat eventuele uitgroei verborgen blijft, een ware alleskunner!

Show your wild side met de nieuwe Batiste WILD
Voor GRRRoots uitziend haar dat schoon en fris aanvoelt. Wegens het succes als limited edition behoort deze exotische droogshampoo nu tot het vaste assortiment van Batiste. Niet alleen leuk om te gebruiken, maar ook leuk om naar te kijken!

Met haar wilde en trendy look matched de fles perfect bij vrouwen zie zich graag van hun wilde kant laten zien. De geur van Batiste WILD is vrouwelijk en uitdagend met een topnoot van kokos, bloemige middennoten en sensuele basisnoten van musk, vanille en hout. Back to nature, you wild thing!

De nieuwe Batiste LIGHT & BLOND en WILD zijn vanaf maandag 7 september 2015 verkrijgbaar bij de grotere Kruidvat filialen en online via www.kruidvat.nl

Kijk op www.batiste.nl voor meer productinformatie en de gehele collectie. En volg Batiste via www.facebook.com/BatisteNL en www.twitter.com/BatisteNL 

 

Verkoopadviesprijs
Batiste LIGHT & BLONDE €5,89 200ml
Batiste WILD €4,89 200ml 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nina Charbon
n.charbon@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

NL| Batiste Sweetie
FR| Batiste Sweetie
Nederland | Batiste mini's: onmisbaar in jouw tas
Vlaanderen | Batiste mini's: onmisbaar in jouw tas

LINKS

www.batiste.nl

SOCIAL MEDIA Batiste

Hoe gebruik ik het?

Gebruik deze nieuwe varianten net zoals alle andere Batiste Droogshampoos; schud goed voor gebruik, houdt de bus ongeveer 30cm van het haar af en verdeel het product licht en gelijkmatig over de haarwortels. Masseer in met de vingertoppen en style je haar zoals je dat altijd zou doen. En voilà!

 

Tips & Tricks

  • Om het mooiste resultaat te krijgen kun je het beste de plukken van je haar stuk voor stuk optillen om de droogshampoo zo dicht mogelijk bij de haarwortels te kunnen spuiten.
  • Naast het verfrissen van jouw lokken kan je met Batiste Droogshampoo ook extra volume creëren; een ware opkikker voor je haar! 
  • Gebruik de heerlijke Batiste Droogshampoo om vervelende geurtjes te maskeren na een avondje stappen.
  • Haarlak vergeten? Gebruik Batiste Droogshampoo als vervanger van jouw haarlak, door de stug-makende werking zal het haar beter op zijn plek blijven zitten. 
  • Probeer ook eens de andere producten van Batiste, voor een hippe, sexy of klassieke look… 
  • Deel jouw ervaringen via Instagram met #batistestyle en inspireer anderen.