Limited EditionsLimited EditionsLimited EditionsLimited EditionsLimited EditionsLimited Editions
terug naar pressroom

Limited Editions

The battle is on!

Limited edition droogshampoos 2015: ORIENTAL en FLORAL ESSENCES

Deze zomer lanceert Batiste twee limited edition droogshampoos: ORIENTAL en FLORAL ESSENCES. Speciaal voor vrouwen die op zoek zijn naar zowel volume en frisheid in een fles die aansluit bij de laatste fashion trends.

 

Vul je wereld met oosterse beloftes met de Batiste ORIENTAL
Oosterse invloeden beheersen al decennia de catwalk. Ook deze zomer neemt het oosten je bij de hand. De kleuren en geuren zullen je versteld doen staan! De makers van Batiste hebben een heerlijke trendy floriental geur ontwikkeld met als hoofdnoot een warm, doch fruitig aroma van appel, wilde bessen en grapefruit. De bijnoten van jasmijn, kokosnoot, sandelhout en cederhout maken deze Oriental experience compleet. 

 

Fleur je dag op met de nieuwe Batiste FLORAL ESSENCES 
Bloemenpatronen zijn dit seizoen overal te zien, de winkels hangen vol met vrolijk makende, kleurrijke patronen. Het bloemenmotief op de bus van Floral Essences wordt weerspiegeld in de delicate geur van het product met als hoofdnoten waterbloesem, een vleugje meloen, sinaasappel en perzik. En de bijnoten van rozen, lelietjes van dalen en violet maken de geur helemaal af. Waan je in de zomer met één enkele spray! 

 

Welke limited edition is jouw favoriet?
Vanaf week 29 kun je via Facebook.com/BatisteNL stemmen op jouw favoriete limited edition en maak je kans op leuke prijzen. Ga je voor ‘ORIENTAL’ of ‘FLORAL ESSENCES’?

 

Batiste Droogshampoo
Batiste Droogshampoos zijn het geheime wapen tegen vette haarwortels, ideaal voor tussen de wasbeurten door. Perfect voor een druk weekend of na een warme dag op het strand. Zonder dat er water aan te pas komt, krijgt je haar een verfrissende make-over. Ook voor een volume boost in een handomdraai is Batiste hét perfecte product.

Batiste ORIENTAL en FLORAL ESSENCES zijn limited edition. Ga naar batiste.nl om de gehele collectie te bekijken.

 

Verkoopadviesprijs: €4,79, 200ml
Verkooppunten: de Batiste limited editions zijn van week 29 t/m week 32 2015 in beperkte oplage verkrijgbaar in 580 geselecteerde Kruidvat filialen.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nina Charbon
n.charbon@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

NL| Batiste Sweetie
FR| Batiste Sweetie
Nederland | Batiste mini's: onmisbaar in jouw tas
Vlaanderen | Batiste mini's: onmisbaar in jouw tas

LINKS

www.batiste.nl

SOCIAL MEDIA Batiste

Hoe gebruik ik het?

Gebruik het net zoals de andere Batiste droogshampoo varianten; schud goed voor gebruik, houdt de bus ongeveer 30cm van het haar af en verdeel het product licht en gelijkmatig over de haarwortels. Masseer in met de vingertoppen en finish met een mist over het gehele haar voor extra shine. Style je haar af zoals je dat altijd zou doen. En voila!

Over Batiste

Batiste droogshampoos zijn het geheime wapen tegen vette haarwortels. Ideaal voor een tweedaags festival of na een warme dag op het strand. Zonder dat er water aan te pas komt, krijgt je haar een verfrissende make-over. Ook voor een volume boost in een handomdraai is Batiste hét perfecte product.