Batiste strength & shineBatiste strength & shineBatiste strength & shineBatiste strength & shineBatiste strength & shine
terug naar pressroom

Batiste strength & shine

batiste droogshampoo

strength & shine – perfect voor dof en futloos haar!

Het dagelijks stylen van je haar kan ertoe leiden dat het haar er zwak, broos en futloos uitziet. Daarom ontwikkelde Batiste de Strength & Shine droogshampoo verrijkt met L-Arginine. Met een snelle spray over het haar wordt het ontvet, gerevitaliseerd, voelt het steviger en gezonder aan en bovenal geeft het ook nog extra glans! Daarnaast zorgt Batiste voor een heerlijk schoon en fris gevoel tussen de wasbeurten door. Zo krijgen vette haarwortels geen kans.

 

Wat is het?
De experts bij Batiste hebben hun award winnende droogshampoo formule verrijkt met L-Arginine, een aminozuur ook wel bekend door het stimulerende effect op de haar follikels waarbij dof en futloos haar wordt tegengegaan.

 

Waarom zou ik het gebruiken?
Strength & Shine verfrist het haar direct bij het in sprayen, perfect voor tussen wasbeurten door en zorgt ervoor dat het haar er sterker uitziet en aanvoelt. Ook helpt het om je natuurlijke glans terug te krijgen* zodat je er te allen tijden uitziet alsof je net van de kapper komt.

 

Wanneer zou ik het gebruiken?
Batiste Strength & Shine kan te allen tijden worden gebruikt om het haar te verfrissen. Het is perfect te gebruiken voor sterker en gezonder haar óf wanneer je gewoon wat extra glans wilt in je leven.. uhm, haar.

 

* Gebaseerd op de resultaten van een consumenten gebruikerstest, afgenomen bij 94 vrouwen in December 2012.

 

Verkoopadviesprijs:  € 5,89, 200ml
Verkooppunten: Kruidvat, Etos en Dirx

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nina Charbon
n.charbon@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

NL| Batiste Sweetie
FR| Batiste Sweetie
Nederland | Batiste mini's: onmisbaar in jouw tas
Vlaanderen | Batiste mini's: onmisbaar in jouw tas

LINKS

www.batiste.nl

SOCIAL MEDIA Batiste

hoe gebruik ik het?

Gebruik het net zoals de andere Batiste droogshampoo varianten; schud goed voor gebruik, houdt de bus ongeveer 30cm van het haar af en verdeel het product licht en gelijkmatig over de haarwortels. Masseer in met de vingertoppen en finish met een mist over het gehele haar voor extra shine. Style je haar af zoals je dat altijd zou doen. En voila!

over Batiste

Batiste droogshampoos zijn het geheime wapen tegen vette haarwortels. Ideaal voor een tweedaags festival of na een warme dag op het strand. Zonder dat er water aan te pas komt, krijgt je haar een verfrissende make-over. Ook voor een volume boost in een handomdraai is Batiste hét perfecte product.