terug naar pressroom

Batiste™ Nude: Hou het hoofd fris & stijlvol deze zomer

Hou het hoofd fris en stijlvol deze zomer dankzij de nieuwe Batiste™ Nude droogshampoo. Deze zorgt voor de nodige verfrissing van je haar met een subtiele en lichte geur die niet overweldigend is. Verder zorgt Batiste™ Nude ook voor meer volume, hold en textuur waardoor je gewenste haarstijl gemakkelijk blijft zitten.

De tijd waarin je jouw kapsel kon verbergen onder mutsen en dikke sjaals is voorbij. De dagen worden steeds warmer, iedereen is vrolijker en het is dé periode waarin feestjes en huwelijken op de planning staan. Kortom, het is tijd om creatiever met je haar aan de slag te gaan. Batiste™ Nude is zonder twijfel een musthave styling product voor iedere gelegenheid. Zelfs tijdens zwoele zomeravonden blijft je lievelingskapsel met gemak zitten. Jouw haarstijl zal zeker niet onopgemerkt blijven!
 

How to use?

  1. Goed schudden voor gebruik en ten minste 30cm van je haar houden.
  2. Verdeel je haar in secties en spray op de haarwortels.
  3. Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en geniet van de geur van rozen en vanille.
  4. Borstel je haar en style het zoals gewenst. 

 

Verkoopinformatie en adviesprijs

  • Nederland: Batiste Golden Rose, €5,49 voor 200ml, is vanaf maart 2018 verkrijgbaar bij Kruidvat en vanaf juni 2018 bij Etos.  
  • België: Batiste Golden Rose, €5,49 voor 200ml, is vanaf maart 2018 verkrijgbaar bij Kruidvat en Di.  
     

Over Batiste
Batiste is de #1 droogshampoo uit de UK.* En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!
*al meer dan 3 jaar op rij. Nielsen shampoo verkopen in waarde, MAT april 2015.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

FR | Batiste™ Golden Rose: Love is in the hair
NL | Batiste™ Golden Rose: Love is in the hair
FR | Batiste Extra Volume
NL| Batiste Extra Volume

LINKS

SOCIAL MEDIA Batiste