terug naar pressroom

Trendreport Public School 2016 Spring - New York City

PERSBERICHT

Een rij met Aveda Men stylingproducten complementeerde perfect met de draagbare herenmode en de achtergrond met politie line-up  tijdens de eerste Men’s Fashion Week in New York ooit. Aveda Global Artistic Director voor Hair Styling, Allen Ruiz, omarmde de natuurlijke haartextuur en stijl van ieder afzonderlijk model. “Dit is mijn vierde seizoen met ontwerpers Dao-Yi Chow en Maxwell Osborne.  Elke keer worden de ontwerpen innovatiever, wat ervoor zorgt dat ik meer kan doen op het gebied van haarstyling,” zegt Ruiz.

How to Get the Look

Stap 1: Breng Aveda Thickening Tonic  aan op handdoekdroog haar en spray het goed door secties van het haar van wortel tot punten.

Stap 2: Kam door het haar, voor een goede verdeling van het product.

Stap 3: Föhn het haar met gebruik van de vingers.

Stap 4: Emulgeer Aveda Men  Pure-Formance™ Grooming Cream ter grootte van een dobbelsteen tussen je handen en masseer het zachtjes in het haar.

Stap 5: Neem een kleine hoeveelheid  Aveda Men Pure-Formance™ Pomade om het haar in het gewenst model te stylen..

Stap 6: Fixeer licht met Air Control™ Hair Spray.

OVER AVEDA

Onze missie bij AVEDA is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij AVEDA streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.

CONTACT

SimplyPR | Jetske Breugem - van de Sande | Oudeschans 83 | 1011 KW Amsterdam

+31 207767756 j.vandesande@simplypr.nl | www.simplypr.nl