Trend Report | Zero + Cornejo SS18 | Aveda Artist: Antoinette BeendersTrend Report | Zero + Cornejo SS18 | Aveda Artist: Antoinette BeendersTrend Report | Zero + Cornejo SS18 | Aveda Artist: Antoinette Beenders
terug naar pressroom

Trend Report | Zero + Cornejo SS18 | Aveda Artist: Antoinette Beenders

Pretty Slick

Aveda Global Director, Antoinette Beenders, creëerde glanzende kapsels met textuur tijdens de Zero + Maria Cornejo SS18 show. De show werd gehouden bij Pier 59 in New York City. De nieuwe Texture Tonic (met een aroma van organische gember, ylang ylang, en salie) zorgde voor een tastbare textuur in de lengten van het haar en de Control Force TM Firm Hold Hair Spray werd door de voorkant van het haar gekamd voor een gladde, langdurige hold.

 

Aveda Artist Pro Tip:

“Voor een moeiteloze, licht golvende textuur, sprayde wij de nieuwe Texture Tonic op een losse vlecht en stijlden het vervolgens met een stijltang. Net voordat het model de catwalk op ging, haalden we de vlecht voorzichtig uit elkaar,” zegt Antoinette. 

 

#AvedaBenelux

 

OVER AVEDA

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda striven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Aveda Invati Advanced Solutions For Thinning Hair FR
Aveda Invati Advanced Solutions For Thinning Hair
Aveda opent salons in Hudson’s Bay
Aveda Holiday 2017

LINKS

AVEDA NL
AVEDA BE

SOCIAL MEDIA Aveda

over Aveda

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.