Trend Report | Tome SS18 | Aveda Artist: Antoinette BeendersTrend Report | Tome SS18 | Aveda Artist: Antoinette BeendersTrend Report | Tome SS18 | Aveda Artist: Antoinette Beenders
terug naar pressroom

Trend Report | Tome SS18 | Aveda Artist: Antoinette Beenders

Smooth Fringe

Aveda Global Director, Antoinette Beenders, creëerde stijl haar met een tikkeltje drama tijdens de Tome SS18 presentatie, een ode aan vrouwelijke artiesten dat met dans, muziek en mode werd gevierd. Het evenement werd gehouden in The Kitchen in Chelsea, New York City. Flax See Aloe Strong Hold Sculpting Gel (met een aroma van jasmijn, biologische petitgrain, en citrus) werd gebruikt om een wet-look pony te creëren. De kapsels werden gefixeerd met de Aveda Styling Essential – Air Control TM Light Hold Hair Spray.

 

Aveda Artist Pro Tip:

“Om dit kapsel na te bootsen, kun je Aveda's top product, de Flax Seed Aloe Strong Hold Sculpting Gel, direct op de huid van het voorhoofd aanbrengen om op die manier de pony vast te zetten," zegt Antoinette. 

 

#AvedaBenelux

 

OVER AVEDA

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda striven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Aveda Invati Advanced Solutions For Thinning Hair FR
Aveda Invati Advanced Solutions For Thinning Hair
Aveda opent salons in Hudson’s Bay
Aveda Holiday 2017

LINKS

AVEDA NL
AVEDA BE

SOCIAL MEDIA Aveda

over Aveda

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.