Trend Report TOME SS17 Collection – New York fashion weekTrend Report TOME SS17 Collection – New York fashion weekTrend Report TOME SS17 Collection – New York fashion weekTrend Report TOME SS17 Collection – New York fashion week
terug naar pressroom

Trend Report TOME SS17 Collection – New York fashion week

NATURAL WONDER

Aveda Global Creative Director, Antoinette Beenders, creëert een wavy effect voor de TOME Spring/Summer 2017 Show.  

 

TOME-ontwerpers Ryan Lobo en Ramon Martin keken vol verlangen terug naar hun voorgaande muses, waar zij altijd hun inspiratie uit halen: Louise Bourgeois, Georgia O’Keefe, Shirin Neshat en Madonna, om er een paar te noemen.

 

“Het doel was om de natural look van de vrouw te benadrukken,” zegt Beenders. “Wilde haren worden getemd met Damage Remedy™ Split End Repair en geeft het haar tegelijkertijd een mooie glans. Het zorgt voor gezond haar en gaat gespleten haarpunten onmiddellijk tegen; perfect voor de moderne vrouw on the go.”

 

How to Get the Look

Stap 1: Breng de NIEUWE Damage Remedy™ Split End Repair aan op de punten van droog haar om zo gespleten punten samen te brengen en te voorkomen.  

Stap 2: Creëer een middenscheiding en spray Thickening Tonic over het hele haar.  

Stap 3: Verdeel het haar in lokken van 2,5cm en wikkel vervolgens om een brede krultang.  

Stap 4: Om golven te creëren in plaats van pijpenkrullen, houdt Beenders de krultang horizontaal voordat ze de lokken om de tang wikkelt. Tegelijkertijd zorgt ze ervoor dat de haarpunten niet in aanraking komen met de warmte van de krultang.  

Stap 5: Gebruik een kleine hoeveelheid NIEUWE Damage Remedy Split End Repair in de punten voor een gezond effect.  

Stap 6: Fixeer de look met Air Control™ haarspray. 

 

#AvedaBenelux

over aveda

Onze missie bij AVEDA is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij AVEDA streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.