Trend Report TIM COPPENS SS17 Show- New York CityTrend Report TIM COPPENS SS17 Show- New York CityTrend Report TIM COPPENS SS17 Show- New York CityTrend Report TIM COPPENS SS17 Show- New York City
terug naar pressroom

Trend Report TIM COPPENS SS17 Show- New York City

The Cool Kids

Voor de Tim Coppens SS17 show – Eliminate the Noise - op Skylight Clarkson Square in Manhattan heeft  Aveda Artist, Frank Rizzieri een look met losse textuur gecreëerd die geïnspireerd is op de skate en club scene.
 

“De Aveda Men Pure-Formance™ Grooming Clay was hét product om mee te werken. De clay modelleert het haar en geeft het vorm zonder dat er teveel glans wordt toegevoegd”, Aldus Rizzieri .“Tim haalde de inspiratie voor zijn collectie uit de Belgische jongerencultuur van de 90’s. Hij heeft gewerkt met zijn signature vormen en op samoerai geïnspireerde elementen. De haarstijl die hierbij hoort is cool en losjes.” 

 

How to Get the Look

Stap 1: Kijk naar de natuurlijke valling van het haar.

 

Stap 2: Kam het haar en föhn het in de andere richting dan waarin het haar normaal gesproken valt voor meer volume.  

 

Stap 3: Neem een kleine hoeveelheid Aveda Men Pure-Formance™ Grooming Clay met de top van je vinger.


Stap 4: Wrijf de clay over de handpalmen en masseer zachtjes in het haar om het een lichte fixatie en dikte te geven zonder glans toe te voegen.

 

Stap 5: Ga vervolgens met de handen door het haar om het in het gewenste model te brengen.

over aveda

Onze missie bij AVEDA is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij AVEDA streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.