Trend Report TIBI SS17 Collection – New York fashion weekTrend Report TIBI SS17 Collection – New York fashion weekTrend Report TIBI SS17 Collection – New York fashion weekTrend Report TIBI SS17 Collection – New York fashion week
terug naar pressroom

Trend Report TIBI SS17 Collection – New York fashion week

TIE GAME

Aveda Guest Artist, Frank Rizzieri, creëert een gemakkelijke elegante look, voor de TIBI Spring/Summer 2017 Show bij Industria Studios.

 

“Het centrale thema voor de Spring/Summer collectie is het benadrukken van het alledaagse,” zegt TIBI designer Amy Smilovic. “Elk stuk in de collectie vertelt het verhaal van een gedetailleerd, oud vakmanschap wat nu juist functioneel en relevant is voor het dagelijkse leven.”  

 

In dit thema, wordt een klassieke lage paardenstaart gecreëerd met een moderne twist door het toevoegen van band met gesp, die speciaal is ontworpen voor deze show. “De nieuwe Damage Remedy™ Split End Repair zorgt ervoor dat de punten extra glad zijn en de Thickening Tonic spray creëert vervolgens extra verdikking en fixatie."   

 

How to Get the Look 

Stap 1: Breng de NIEUWE Damage Remedy™ Split End Repair aan op de haarpunten van droog haar om onmiddelijk de haarschubben te sluiten en gespleten haarpunten te voorkomen.

Stap 2: Behandel het haar vanaf de aanzet tot aan de haarpunten met Thickening Tonic. Föhn met een borstel. 

Stap 3: Afhankelijk van de gezichtscontouren, creëer een midden of een lichte zijscheiding.  

Stap 4: Bind het haar in een lage paardenstaart vast met twee doorzichtige elastiekjes.

Stap 5: Bind een haaraccessoire of een lintje om de elastiekjes en zorg dat het uiteinde van het accessoire lager hangt voor een asymmetrisch effect.  

Stap 6: Spray Air Control™ op een kleine borstel en borstel voorzichtig over uitstekende haarplukjes om het haar glad te maken langs de haarlijn.   

 

#AvedaBenelux

over aveda

Onze missie bij AVEDA is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij AVEDA streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.