Trend Report STELLA MCCARTNEY SS17 menswear debut LondenTrend Report STELLA MCCARTNEY SS17 menswear debut LondenTrend Report STELLA MCCARTNEY SS17 menswear debut LondenTrend Report STELLA MCCARTNEY SS17 menswear debut Londen
terug naar pressroom

Trend Report STELLA MCCARTNEY SS17 menswear debut Londen

Glam Rock Hair

Voor het debuut van Stella McCartney’s eerste Menswear collectie in Abbey Road Studios in Londen, creëerde Aveda artiest, Bea Watson, een Jaren 70 Londen glam rock look voor de mannen.

 

Abbey Road Crossing in Londen werd overgenomen door modellen die de legendarische omslagfoto van The Beatles’ Abbey Road album recreëerden, gekleed in Stella’s volledig bont- en leervrije nieuwe mannencollectie.

 

Stella wilde het haar er jeugdig en met een bepaalde attitude uit laten zien. Net alsof de look weinig moeite heeft gekost.” zegt Watson. “Wij hebben de natuurlijke textuur van ieder model benadrukt met gebruik van de Aveda Men Pure-Formance™ Grooming Clay, een essentieel backstage-product.

 

How to Get the Look

Stap 1: Maak het haar nat, draai het in kleine lokjes en föhn het haar met een diffuser om de natuurlijke losse krul vorm te geven.

Stap 2: Kneed de Aveda Men Pure-Formance™ Grooming Clay tussen de handpalmen.

Stap 3: Masseer voorzichtig in het haar om luchtige volume en textuur toe te voegen voor een zorgeloze ‘undone’ look.

Stap 4: Om het af te maken, kneed de volle haardos en breng het haar in model met je vingers.

 

#AvedaBenelux

 

over aveda

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.