Trend Report STELLA MCCARTNEY SS17 Londen - Gorgeous Glam Rock CurlsTrend Report STELLA MCCARTNEY SS17 Londen - Gorgeous Glam Rock CurlsTrend Report STELLA MCCARTNEY SS17 Londen - Gorgeous Glam Rock CurlsTrend Report STELLA MCCARTNEY SS17 Londen - Gorgeous Glam Rock Curls
terug naar pressroom

Trend Report STELLA MCCARTNEY SS17 Londen - Gorgeous Glam Rock Curls

Gorgeous Glam Rock Curls

 

Aveda Artiest, Bea Watson, geeft een knipoog naar de jaren 70 in Londen om warrige krullen te creëren voor de Stella McCartney Spring 2017 Collection in Abbey Road Studios.

 

Abbey Road Crossing in Londen werd overgenomen door modellen die de legendarische omslagfoto van The Beatles’ Abbey Road album recreëerden in Stella’s kenmerkende zwierige jurken met lange smalle accenten.

 

Het haar was gepersonaliseerd naar de natuurlijke stijl van elk model met zowel een mannelijk als vrouwelijke touch.” zegt Watson. “Stella wilde de natuurlijke beweging van het haar benadrukken, dus voegden we wat meer structuur toe met een matte finish om zo de onderschatte sfeer van luxe te compenseren.’’

 

How to Get the Look

Stap 1: Breng de NIEUWE Damage Remedy™ Split End Repair aan vanaf het midden van het haar tot in de punten om gespleten haarpunten te herstellen en te voorkomen.

Stap 2: Creëer een natuurlijke scheiding die past bij de manier waarop het haar van elk model valt.

Stap 3: Breng Phomollient™ Styling Foam aan vanaf de wortel tot aan de uiteinden van het haar, om gewichtloos volume te creëren. Kam het haar door zodat het product goed verdeelt wordt.

Stap 4: Föhn het haar voorzichtig met een diffuser van het gezicht weg.

Stap 5: Werk de look tenslotte af door met de vingers door het haar te gaan om de krullen los te maken.

 

#AvedaBenelux

over aveda

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.