Trend report Stella Mccartney Resort 2018Trend report Stella Mccartney Resort 2018Trend report Stella Mccartney Resort 2018
terug naar pressroom

Trend report Stella Mccartney Resort 2018

Hair Revival

Op de Stella McCartney Resort 2018 presentatie in New York werden geborduurde jurken met tropische prints gecombineerd met losse, vloeiende golven in het haar. Aveda Global Creative Director, Antoinette Beenders, gebruikte NEW Aveda Shampure™ Thermal Dry Conditioner (gekenmerkt door een aroma met 25 pure bloem- en plantenextracten, waaronder gecertificeerde organische lavendel, petitgrain en ylang ylang) om het haar meteen te ontwarren, in model te brengen en te verzachten voor een zwoele zomeravond.

 

Aveda Artist Pro Tip: 


“Geef ongewassen haar een mooi, warrig effect door het eerst te masseren met je handpalmen. Maak de uiteinden daarna glad met Shampure™ Thermal Dry Conditioner,” Aldus Antoinette.  

 

#AvedaBenelux

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
C. Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Aveda Invati Advanced Solutions For Thinning Hair FR
Aveda Invati Advanced Solutions For Thinning Hair
Aveda opent salons in Hudson’s Bay
Aveda Holiday 2017

LINKS

AVEDA NL
AVEDA BE

SOCIAL MEDIA Aveda

over aveda

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.