Trend Report STELLA MCCARTNEY for ADIDAS SS17 Collection - Los Angeles Prize PonyTrend Report STELLA MCCARTNEY for ADIDAS SS17 Collection - Los Angeles Prize PonyTrend Report STELLA MCCARTNEY for ADIDAS SS17 Collection - Los Angeles Prize Pony
terug naar pressroom

Trend Report STELLA MCCARTNEY for ADIDAS SS17 Collection - Los Angeles Prize Pony

Prize Pony

Aveda Artist, Frank Rizzieri, creëerde een zachte paardenstaart voor de Stella McCartney voor Adidas SS17 Collectie.

 

3 Labs Studio in Los Angeles was de plek waar surfers, spinners, zwemmers en hardlopers model stonden voor de laatste collectie van Adidas ontworpen door Stella McCartney. De collectie is opgedragen aan vrouwen die afwisseling omarmen en hun lichaam en geest durven uit te dagen.

 

Prize Pony

“Een strakke paardenstaart is de perfecte keuze voor elke workout,” zegt Rizzieri. “Door een haarlok rond het elastiek in de nek te wikkelen waren we in staat de look wat exclusiever te maken.”

 

How to Get the Look

 

Stap 1: Breng de NIEUWE Damage Remedy™ Split End Repair aan op de punten van droog haar om gespleten haarpunten te herstellen en te voorkomen.

Stap 2: Verdeel het haar in secties en spray in met Aveda Thickening Tonic. Focus hierbij vooral op de haarlijn en de aanzet om volume en grip te creëren. 

Stap 3: Kam het haar door en maak glad door neerwaarts te föhnen. 

Stap 4: Verzamel het haar onder in de nek en gebruik een elastiek om de paardenstaat te fixeren. 

Stap 5: Neem een kleine haarlok van de onderkant van de staart en wikkel deze om het elastiek om dit te verbergen. Zet vast met een schuifspeldje. 

Stap 6: Spray de  Control Force™ Firm Hold Hair Spray over het haar om de look te voltooien.

over aveda

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.