Trend Report STELLA MCCARTNEY for ADIDAS SS17 Collection - Los Angeles Parralel PlaitsTrend Report STELLA MCCARTNEY for ADIDAS SS17 Collection - Los Angeles Parralel PlaitsTrend Report STELLA MCCARTNEY for ADIDAS SS17 Collection - Los Angeles Parralel Plaits
terug naar pressroom

Trend Report STELLA MCCARTNEY for ADIDAS SS17 Collection - Los Angeles Parralel Plaits

Parallel Plaits

Aveda Artist, Frank Rizzieri, creëerde een dubbele vlecht voor de Stella McCartney voor Adidas SS17 Collectie.

 

3 Labs Studio in Los Angeles was de plek waar surfers, spinners, zwemmers en hardlopers model stonden voor de laatste collectie van Adidas ontworpen door Stella McCartney. De collectie is opgedragen aan vrouwen die afwisseling omarmen en hun lichaam en geest durven uit te dagen.

 

Parallel Plaits

“We moesten een stijl creëren die tegen een intensieve workout kan,” zegt Rizzieri. “Dankzij de hulp van Aveda Control Force™ Firm Hold Hair Spray bleef de look goed zitten en kon het vochtigheid perfect aan.”

 

How to Get the Look

 

Stap 1: Breng de NIEUWE Damage Remedy™ Split End Repair aan op de punten van droog haar om gespleten haarpunten te herstellen en te voorkomen.

Stap 2: Creëer een middenscheiding met een puntkam vanaf het voorhoofd tot de nek. Verdeel het haar in een linker- en een rechterdeel. 

Stap 3: Verdeel het haar van het voorhoofd tot de rechterkant in drie gelijke secties en begin het haar in te vlechten. Zorg ervoor dat de vlecht geleidelijk breder wordt. 

Stap 4: Gebruik een elastiek om de vlecht aan het uiteinde vast te maken en herhaal aan de andere kant. 

Stap 5: Spray Control Force™ Firm Hold Hair Spray direct op een kam en maak de look af door voorzichtig met de kam over het haar te gaan om de losse haren bij de vlecht toe te voegen.

over aveda

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.