Trend Report |Public School SS18| Aveda Artist: Allen RuizTrend Report |Public School SS18| Aveda Artist: Allen RuizTrend Report |Public School SS18| Aveda Artist: Allen Ruiz
terug naar pressroom

Trend Report |Public School SS18| Aveda Artist: Allen Ruiz

Turn Up the Texture

Aveda Artiest, Allen Ruiz, creëerde een opgestoken kapsel met een gestylde pony voor de show Public School SS18 die werd gehouden in de volle Canal Arcade in New York City. Rietsuiker en zout, de primaire ingrediënten in de nieuwe Texture Tonic (met een aroma van organische gember, ylang ylang, en salie), werken in harmonie samen om een natuurlijke structuur en een flexibele stevigheid aan je haar te geven, voor de moeiteloze “undone” catwalk look.

 

Aveda Artist Pro Tip:

“Zeezout sprays maken het haar soms breekbaar, maar de hydraterende werking van het rietsuiker in de Texture Tonic voorkomt dit. Föhn het natte of droge haar om er een natuurlijke glans aan te geven,” zegt Allen. 

 

#AvedaBenelux

 

OVER AVEDA

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda striven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Aveda Invati Advanced Solutions For Thinning Hair FR
Aveda Invati Advanced Solutions For Thinning Hair
Aveda opent salons in Hudson’s Bay
Aveda Holiday 2017

LINKS

AVEDA NL
AVEDA BE

SOCIAL MEDIA Aveda

over Aveda

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.