Trend Report CIMONE SS17 - London Fashion WeekTrend Report CIMONE SS17 - London Fashion WeekTrend Report CIMONE SS17 - London Fashion WeekTrend Report CIMONE SS17 - London Fashion WeekTrend Report CIMONE SS17 - London Fashion WeekTrend Report CIMONE SS17 - London Fashion Week
terug naar pressroom

Trend Report CIMONE SS17 - London Fashion Week

THE NON-CONFORMIST

Aveda Artist, Jon Reyman, creëert glad, gestructureerd haar voor Cimone SS17.

 

De look bij Cimone was krachtig en gestructureerd met gladde, strakke lijnen en een matte wet-look finish zonder vettig te ogen. "Dit is voor de vrouw die ervan houdt trendsetter te zijn, ze is non-conformistisch, elegant en blijft bij haar eigen stijl," zegt Reyman.

 

How to Get the Look

Stap 1: Breng de NIEUWE Damage Remedy™ Split End Repair aan voor gezond haar.

Stap 2: Föhn het haar glad en weg uit het gezicht. Gebruik hierbij Confixor™ voor stevigheid en grip.

Stap 3: Neem een driehoekige sectie van het haar bovenop het hoofd en bindt in een strakke paardenstaart op het hoofd.

Stap 4: Neem twee secties haar aan beide kanten van het hoofd van de bovenkant van het oor tot het eind van de wenkbrauw. Maak hier twee paardenstaarten van net onder de eerder gemaakte staart.

Stap 5: Gebruik Pure-Formance™ Grooming Clay om alle staarten glad te maken en bindt ze alle drie vast onder de kruin. Bind om de 5 cm een elastiekje om de staart en trek aan het haar om wat volume tussen de stukjes te creëren.

Stap 6: Verdeel het nog losse haar in twee secties en maak van het onderste deel een paardenstaart in de nek. Laat het overige haar los over de rug hangen. Spray met de Control Force™ Firm Hold Hair Spray voor een langdurig resultaat.

 

#AvedaBenelux

over aveda

Onze missie bij AVEDA is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij AVEDA streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.