Trend Report BARBARA CASASOLA SS17 - London Fashion WeekTrend Report BARBARA CASASOLA SS17 - London Fashion WeekTrend Report BARBARA CASASOLA SS17 - London Fashion WeekTrend Report BARBARA CASASOLA SS17 - London Fashion Week
terug naar pressroom

Trend Report BARBARA CASASOLA SS17 - London Fashion Week

RAW CURLS  

Aveda Artist, Jon Reyman, creëert een speelse look met jeugdige vrouwelijkheid die textuur en beweging toejuicht.

 

“We creëerden een krul en benadrukten de lichtheid en schoonheid door de krullen uit te borstelen – om de look cool en modern te maken,” zegt Reyman.   

 

How to Get the Look 

Voorbereiding: Breng de NIEUWE Aveda Damage Remedy™ Split End Repair aan vanaf halverwege de haarlengte tot in de haarpunten.

Stap 2: Gebruik, afhankelijk van de haartextuur van elk model, tijdens het föhnen Volumizing Tonic™ of Thickening Tonic™. Dit creëert een natuurlijke krul in de punten.

Stap 3: Wikkel het haar in secties van 2,5cm vanaf de aanzet tot de punten om een puntkam en gebruik een stijltang om de krul vast te klemmen en te verhitten.

Stap 4: Borstel de krullen vervolgens uit en gebruik je handen om de krullen uit elkaar te trekken. Creëer zo een lichte, pluizige textuur met een edgy randje.

Stap 5: Werk de look af met Control Force™ Firm Hold Hair Spray.

 

#AvedaBenelux

over aveda

Onze missie bij AVEDA is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij AVEDA streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.