Sublime Spirit Herfst/Winter'15 KleurcollectieSublime Spirit Herfst/Winter'15 KleurcollectieSublime Spirit Herfst/Winter'15 KleurcollectieSublime Spirit Herfst/Winter'15 KleurcollectieSublime Spirit Herfst/Winter'15 KleurcollectieSublime Spirit Herfst/Winter'15 KleurcollectieSublime Spirit Herfst/Winter'15 KleurcollectieSublime Spirit Herfst/Winter'15 Kleurcollectie
terug naar pressroom

Sublime Spirit Herfst/Winter'15 Kleurcollectie

ICONISCHE PRACHT

Aveda presenteert de Herfst/Winter 2015 Sublime Spirit Collectie.
Een seizoen vol intens mooie en rijke haarkleuringen met een focus op koper en violet.​

 

De herfst hangt in de lucht en dus het perfecte moment voor een nieuwe haarkleur. Sublime Spirit toont frisse en betoverende kleuren die tijdloze elegantie uitstralen met rijke tinten voor een decadente, luxe look. Aveda introduceert de Herfst/Winter 2015 Sublime Spirit Collectie, een rijke, op maat gemaakte haarkleuring waarbij gebruik wordt gemaakt van Aveda’s Full Spectrum™. Deze formule geeft een rijk kleurresultaat, gebaseerd op 96% natuurlijk afgeleide ingrediënten die het haar een schitterende en gezonde look geven.i Sublime Spirit gebruikt Full Spectrum™ voor een kleuring die rustig, zelfverzekerd en luxueus is. De klassieke stijlen uit de collectie intensiveren de kleur en de prachtig glanzende textuur van het haar.
 

Antoinette Beenders, Aveda Global Creative Director, stuurde een team aan van internationale ervaren Aveda stylisten voor het creëren van de Herfst/Winter 2015 looks. De looks laten een selectie aan sterke vrouwen zien, die van top tot teen prachtig gestyled zijn. De sierlijke haarstijlen en kleuren passen perfect bij de luxueuze outfits en schitterende make-up op een decadente filmset.

 

Jo McKay, Aveda European Technical Hair Specialist benadrukt dat luxueuze looks de tendens worden voor dit seizoen: “We zullen veel rijke gepigmenteerde haarkleuren en uitgesproken styling zien, waarbij het haar bijna een sculptuurachtige vorm aanneemt met een Renaissance twist. Alles draait om high-end beauty!” De haarkleur voor dit seizoen bestaat uit bladgoud, bronskleurig goud en honingkleurige tinten voor lichtere haartypes. Diep pruimkleurig violet, vintage bordeaux, mahonie en rode wijn tinten bepalen de trend voor donker haar.

 

HERFST/WINTER 2015 SUBLIME SPIRIT COLLECTIE - TEAM
Antoinette Beenders; Aveda Global Creative Director
Jo McKay; Aveda European Technical Hair Specialist
Bruno Elorrioroz; Advanced Artistic Director, Aveda Lifestlye Salon & Spa, London
Yuji Okawa; Aveda Master Colorist, Aveda Japan
Bea Watson; Aveda Global Educator, Hair Styling
Janell Geason; Aveda Global Artistic Director, Makeup

 

VERKRIJGBAARHEID
De Sublime Spirit haar- en make-up collectie is verkrijgbaar vanaf 28 september 2015 zolang de voorraad strekt in de Aveda salons en spa’s. Vind jouw dichtstbijzijnde Aveda salon en spa op www.aveda.nl/locator.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jetske Breugem- van de Sande
j.vandesande@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Trend Report | Zero + Cornejo SS18 | Aveda Artist: Antoinette Beenders
Trend Report | Tome SS18 | Aveda Artist: Antoinette Beenders
Trend Report |Public School SS18| Aveda Artist: Allen Ruiz
Trend Report | Tibi SS18 | Aveda Artist: Frank Rizzieri

LINKS

SOCIAL MEDIA Aveda

OVER AVEDA

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.