terug naar pressroom

Stress-Fix™ Manicure en Pedicure

PERSBERICHT

AVEDA stress-fix™ Manicure en Pedicure

Stress-fix™ Manicure en Pedicure zijn professionele spabehandelingen die de kracht van acupressuur, reflexologie en aromatherapie combineert om de spanning in het lichaam en in de spieren te kalmeren en te verlichten. Het stress-fix™ aroma van gecertificeerde biologische lavendel, lavandin, wierrook, muskaatsalie en vetiver is klinisch bewezen om gevoelens van stress te verminderen.


De stress-fix™ Manicure en Pedicure behandeling combineert hand- en arm massagetechnieken met voet reflexologie en acupressuur om de balans te herstellen door de kracht van aanraking. Beide behandelingen beginnen met een ademhalingsoefening met het stress-fix™ aroma.

 

Stress-Fix

Stress-fix™ is een range Eco-cert gecertificeerde body care producten met een klinisch bewezen stressverlichtend aroma. Het aroma bevat essentiële oliën van lavendel, lavandin, muskaatsalie, wierrook en vetiver. Een combinatie gecreëerd met behulp van aromatherapie. Het aroma is verwerkt in de stress-fix™ body lotion, stress-fix™ soaking salts en stress-fix™ concentrate.

 

- stress-fixbody lotion:

een bodylotion die het lichaam hydrateert en kalmeert op basis van een klinisch bewezen stressverlichtend aroma. 

 

stress-fixsoaking salts:

badzout rijk aan suiker en mineralen met een klinisch bewezen stressverlichtend aroma.

 

stress-fixconcentrate:

pure-fume rollerball met een klinisch bewezen aroma dat stressgevoelens vermindert. 

 

Voor het volledige persbericht zie de link rechts

OVER AVEDA


 

AVEDA is een exclusief cosmeticamerk met kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van haircare, skincare en make-up. De naam AVEDA is afgeleid van het Sanskriet en betekent ‘all-knowledge’. AVEDA is gebaseerd op de Ayurveda filosofie; de traditionele Indiase geneeskunde. Een filosofie die uitgaat van de holistische benadering dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn en waarbij evenwicht de basis vormt. Alles in het leven is met elkaar verbonden; lichaam, geest en ziel zijn één. Het verzorgen van zowel de innerlijke als uiterlijke mens door middel van aanraking en aroma leidt tot een betere balans. AVEDA speelt hier met haar producten en behandelingen continu op in. 

De AVEDA producten bestaan uit organische ingrediënten en worden geproduceerd met 100% windenergie. Al sinds 1978 is AVEDA pionier in de cosmeticabranche wat betreft milieuvriendelijke verpakkingen op basis van het hoogst haalbare Post Consumer Recycled (PCR) materiaal. Dit alles heeft ertoe geleid dat AVEDA als eerste cosmeticabedrijf ter wereld in 2009 een Cradle to Cradle-duurzaamheidscertificaat ontving voor zeven producten. Wereldwijd bindt AVEDA zich aan tal van sociale en milieugerelateerde doelen.  Op deze manier volbrengt AVEDA haar missie om high performance-producten te ontwikkelen die goed zijn voor mens én aarde .

Missie
Onze missie bij AVEDA is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij AVEDA streven we ernaar een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van schoonheid, maar overal ter wereld.