Stella McCartney Spring Summer 2016 en Summer 2016 Adidas by Stella McCartney eventStella McCartney Spring Summer 2016 en Summer 2016 Adidas by Stella McCartney eventStella McCartney Spring Summer 2016 en Summer 2016 Adidas by Stella McCartney eventStella McCartney Spring Summer 2016 en Summer 2016 Adidas by Stella McCartney eventStella McCartney Spring Summer 2016 en Summer 2016 Adidas by Stella McCartney event
terug naar pressroom

Stella McCartney Spring Summer 2016 en Summer 2016 Adidas by Stella McCartney event

All Worked Up

Aveda’s Global Educator Hair Styling, Bea Watson, creëerde “volle, krachtige paardenstaarten met gladde zijkanten” voor Stella McCartney’s Dubai debuut.

In de tuin van het Park Hyatt Hotel in Dubai showden modellen de nieuwe 2016 Spring Summer Stella McCartney collectie. Ze deden dit al dansend naast hardlopers, yogi’s dansers en spinners die de sportieve nieuwe Summer 2016 Adidas by Stella McCartney collectie toonden. De modellen schitterden in prachtige, ellenlange jurken in crème-, perzik-, mandarijn- en citroenkleurige tinten.

 

“Voor dit event wilden we een easy going haarlook creëren die je gemakkelijk zowel op je werk als de sportschool kunt dragen” zegt Watson. “Allereerst heb ik licht massa gecreëerd door middel van Aveda’s Thickening Tonic. Vervolgens hebben we het haar vastgemaakt in een lage staart voor een stressvrije, chique look. De atleten kregen een hoge staart om het haar uit de hals weg te houden en het een speelse swing mee te geven.”

 

How to get the look

 

Stap 1: Spray het haar in secties van de wortels tot de punten in met Aveda Thickening Tonic. Kam het door.

 

Stap 2: Droog het haar met een ronde borstel met mondstuk om de warme lucht direct op ieder gedeelte van het haar te blazen.

 

Stap 3: Creëer een zijscheiding wanneer het haar nog warm aanvoelt en zet het achter de oren vast.

 

Stap 4: Borstel het haar naar achteren in een lage staart of bind het bovenop het hoofd vast met een elastiekje voor een sportievere look.

 

Stap 5: Om het elastiekje te verbergen draai je een kleine haarlok rondom de basis van de staart en zet je het vast met een speldje. Spray het haar in met Aveda Control Force™ Firm Hold Hair Spray voor fixatie en bescherming tegen vocht.

 

Stap 6: Gebruik een puntkam om het haar van voor naar achter over het hoofd glad te strijken.

 

Stap 7: Maak met een stijltang de staart glad en stijl.

 

Stap 8: Spray tenslotte Aveda Control Force™ Firm Hold Hair Spray in je handen en breng het aan over de hele lengte van de staart.

 

over aveda

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.