Stella McCartney Pre-Fall Collection 2016 - Los AngelesStella McCartney Pre-Fall Collection 2016 - Los AngelesStella McCartney Pre-Fall Collection 2016 - Los AngelesStella McCartney Pre-Fall Collection 2016 - Los AngelesStella McCartney Pre-Fall Collection 2016 - Los Angeles
terug naar pressroom

Stella McCartney Pre-Fall Collection 2016 - Los Angeles

Rock 'n Roll Haar

Aveda Global Creative Director, Antoinette Beenders maakt een “speelse kleine slag” in het haar voor de Stella McCartney Pre-Fall 2016 Collection.

‘s Werelds grootste onafhankelijke platenzaak, Amoeba Music, op Sunset Boulevard in Los Angeles werd overgenomen door een groep modellen die dansen en arcade spelletjes spelen in dierlijke prints en lange luchtige jurken, kenmerkend voor Stella’s lange en slanke silhouet.

 

“Met een paar snelle pufjes van Aveda Shampure™ Dry Shampoo waren we in staat om overtollig olie te absorberen en te verwijderen uit het haar van de modellen,” aldus Beenders. “Het voegt een levendige, opgewekte en flirterig touch toe aan de volledige stijl. Ik vraag me of hoe ik het ooit zonder de Aveda Shampure™ Dry Shampoo heb gedaan.

 

How to get the look:

Stap 1: Gebruik de Aveda Thickening Tonic op handdoekdroog haar.

Stap 2: Spray grondig vanaf de haarwortels tot de punten, verdeel in lokken en kam door zodat het product evenredig verdeeld wordt over het haar.

Stap 3: Föhn het haar naar boven door met je handen het haar op te tillen en een mondstuk op de haardroger te gebruiken.

Stap 4: Wanneer het haar droog is, draai dan losse haarlokjes om een 1” krultang, startend vanaf ooghoogte.

Stap 5: Trek en draai elke krul vanaf de onderkant om een levendigere en lossere slag in het haar te creëren.

Stap 6: Breng royaal de Aveda Shampure™ Dry Shampoo aan in het haar, vooral bij de haaraanzet om een matte look te creëren.

Stap 7: Knijp en kneed het haar met de vingers in model.

 

over Aveda

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.