PUBLIC SCHOOL AUTUMN/WINTER 2016 NEW YORK FASHION WEEKPUBLIC SCHOOL AUTUMN/WINTER 2016 NEW YORK FASHION WEEKPUBLIC SCHOOL AUTUMN/WINTER 2016 NEW YORK FASHION WEEKPUBLIC SCHOOL AUTUMN/WINTER 2016 NEW YORK FASHION WEEK
terug naar pressroom

PUBLIC SCHOOL AUTUMN/WINTER 2016 NEW YORK FASHION WEEK

In and Out

Allen Ruiz, Aveda Global Artistic Director, Hair Styling, creëerde een veelzijdige look voor de Public School Autumn/Winter 2016 show in New York City.

Het Wilde Westen uit 1800 en de New Yorkse Bronx in de jaren 70, ontmoetten elkaar voor de Public School Autumn/Winter 2016 show in de Hauser & Wirth Art Gallery in Chelsea.

 

Allen Ruiz, Aveda Global Creative Director, Hair Styling, creëerde een steile en volle haarlook die zowel makkelijk in de kraag van een winterjas gestoken kan worden als erover heen gedragen kan worden – perfect voor de New Yorkse winterse temperaturen in februari.

 

“De in-and-out” faux bob is ontworpen om het haar strak en cool te houden, terwijl je heftige natuurelementen moet doorstaan dit allemaal met een gevoel van vastberadenheid en zelfvertrouwen”, aldus Ruiz.

 

How to get the look

 

Stap 1: Gebruik om het haar glad en pluisvrij te houden Aveda Smooth Infusion™ Nourishing Styling Creme en föhn het vervolgens steil.

Stap 2: Steil delen van het haar met een stijltang en maak over de breedte van het achterhoofd, van oor tot oor, een klein, verborgen vlechtje om als anker van je look te gebruiken.

Stap 3: Maak een lage paardenstaart en bindt deze ongeveer 5 cm onder de nek vast met een elastiekje.

Stap 4: Met het haar in de staart vastgebonden, trek je het elastiekje omhoog en zet je deze vast in de vlecht op de achterkant van het hoofd, om de faux bob te creëren. 

Stap 5: Finish en style de look met Aveda Control™ Force Firm Hair Spray.

OVER AVEDA

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.