Opening Aveda Store AntwerpOpening Aveda Store AntwerpOpening Aveda Store AntwerpOpening Aveda Store AntwerpOpening Aveda Store AntwerpOpening Aveda Store AntwerpOpening Aveda Store AntwerpOpening Aveda Store Antwerp
terug naar pressroom

Opening Aveda Store Antwerp

AVEDA OPENT EERSTE STORE IN DE BENELUX

Ontdek de eerste Aveda Benelux Store in hartje Antwerpen. Een waar walhalla voor Ayurvedische beauty liefhebbers.

AVEDA STORE aan de Korte Gasthuisstraat 45 biedt een oase van rust midden in één van de populairste winkelgebieden van Antwerpen. In deze eerste Aveda Benelux Store kunnen de gasten het gehele retail assortiment plus een spectrum aan unieke, high touch experiences ontdekken.

 

Natuurlijke experiences

Gun jezelf een verkwikkende ervaring en maak kennis met  Rituals of Renewal. Ontdek de signature Aveda geuren door middel  van een geurenreis, geniet van een stressverlichtend hand ritueel of van scalp- en schoudermassages die ontspanning bieden na een druk dagje shoppen. Kom gerust langs voor een heerlijke facial, een hoofdhuidanalyse met scalp camera, een persoonlijk styling advies of een make-up touch up ter voorbereiding op een night in the town.  

De nieuwe AVEDA store is hiermee jouw one stop beauty shop in down town Antwerpen!

 

Meet Mr. Chakra

Aveda werkt met Ayurveda, een 5.000 jaar oude geneeskundige traditie uit India, die helpt je persoonlijke chakra’s – de energiecentra van het lichaam - in balans te brengen. In de nieuwe store leert Mr. Chakra je meer over deze chakra’s en de wellness rituelen die je helpen de schoonheid van een leven in balans te ontdekken.

 

Missie

Het is de missie van Aveda om te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten tot de wijze waarop Aveda iets terug geeft aan onze samenleving. Deze missie is overal aanwezig in de nieuwe store, van de experiences die aangeboden worden tot de hoogwaardige, natuurlijke producten voor haar, huid en wellbeing.

 

salon informatie

Korte Gasthuisstraat 45, 2000 Antwerpen, België

Tel: +32 3 2310545

www.aveda.be

 

Open from Monday till Saturday: 10:00-18:00

Every first Sunday of the month: 12:00-17:00