NYFW SS'16 TibiNYFW SS'16 TibiNYFW SS'16 Tibi
terug naar pressroom

NYFW SS'16 Tibi

TIBI SPRING/SUMMER 2016 NEW YORK FASHION WEEK

GEMAK VAN INDIVIDUALITEIT
Uitgesproken texturen voor de Tibi ‘wanderluster’


Geïnspireerd op de laid back, internationale sfeer in Miami, Havana en Los Angeles heeft Tibi designer Amy Smilovic een schitterende collectie ontworpen voor de vrouw die haar kleerkast gevuld heeft met neutrale tinten en klaar is om met zachte kleuren te spelen.


Aveda’s Guest Artist, Frank Rizzieri, heeft de sterke boodschap van individualiteit eer aan gedaan en heeft een haarstijl gecreëerd die de belichaming is van de ware aard van de vrouw die de natuurlijke schoonheid van haar haar omarmt.


"Bij elk model heb ik gewerkt met verschillende niveaus van speelsheid door te werken met de natuurlijke krul of golf van het haar. “Het resultaat is een natuurlijke stijl die als het ware zegt “Ik ben klaar om de wereld te ontdekken.”

 

 

How to get the look


Stap 1: Spray het haar lichtjes in met de Aveda Thickening Tonic en föhn met een diffuser.
Stap 2: Separeer één voor één secties van het haar, twist ze in met de hand en spray in met Aveda Pure Abundance™ Style Prep™ voor meer textuur.
Stap 3: Droog de gedraaide strengen haar voor een zacht golvend effect.
Stap 4: Wanneer je het gehele haar hebt doorlopen ontwar je de ‘twists’ en ga je er doorheen met je handen.
Stap 5: Verstuif de nieuwe Aveda Shampure™ Dry Shampoo (beschikbaar vanaf 2 november 2015) op de kruin voor een matte look en war het haar door met de vingers om het te shapen.
Stap 6: Eindig met een lichte mist Aveda Air Control™ Hair Spray.

 

OVER AVEDA

 

Onze missie bij AVEDA is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij AVEDA streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.