NYFW SS'16 Public SchoolNYFW SS'16 Public SchoolNYFW SS'16 Public School
terug naar pressroom

NYFW SS'16 Public School

PUBLIC SCHOOL SPRING/SUMMER 2016 NEW YORK FASHION WEEK

POWER VLECHT

Een mooie, krachtige touwvlecht voor Public School


De uiterst getalenteerde designers van Public School, Dao-Yi Chow and Maxwell Osborne, creëerden een minimalistische, bohemian feel met geraffineerd gemak voor hun Spring/Summer 2016 collectie.


De Public School vrouw is een wereldreiziger die kleine dorpen en grote steden ontdekt met het haar trendy én uit het gezicht. Allen Ruiz, Aveda’s Global Artistic Director Hair Styling, creëerde een krachtige touwvlecht om kleine haartjes in bedwang te houden.


“Het nomadische gevoel van de Public School Spring/Summer 2016 collectie vroeg om een mooie look die tevens bestand is tegen de elementen. Dit is het meisje dat iedereen wilt zijn”, aldus Ruiz.

 

 

How to get the look


Stap 1: Behandel het haar met Aveda Pure Abundance™ Style Prep™ voor extra volume. Droog het haar in de richting van een paardenstaart die net onder het midden van het hoofd begint.
Stap 2: Neem het haar samen in een paardenstaart en maak het goed vast met een elastiekje dat je 3x rond de staart bindt om de staart van het hoofd af te zetten.
Stap 3: Neem Aveda Smooth Infusion™ Nourishing Style Creme ter grootte van een muntje in de palm van je handen en breng het aan over de gehele lengte van de staart.
Stap 4: Neem een kleine sectie van het haar van onderaan de paardenstaart en wikkel het rond de basis van de staart om het elastiekje te verbergen. Zet vast met een haarspeldje.
Stap 5: Verdeel de staart in twee gelijke secties. Wikkel beiden stevig met de klok mee tot beneden. Zet ze op het einde met een haarelastiekje vast.
Stap 6: Breng een zelfde hoeveelheid Aveda Smooth Infusion™ Nourishing Style Creme aan op de handen en verdeel zachtjes over de vlecht en de zijkant van het hoofd om statisch haar te elimineren.
Stap 7: Spray om de look af te maken het haar in met de Aveda Air Control™ Hair Spray.

 

OVER AVEDA

 

Onze missie bij AVEDA is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij AVEDA streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.