NYFW SS'16 LatinistaNYFW SS'16 LatinistaNYFW SS'16 Latinista
terug naar pressroom

NYFW SS'16 Latinista

LATINISTA™ SPRING/SUMMER 2016 NEW YORK FASHION WEEK

DE PARTY PAARDENSTAART

Een mooie veelzijdige paardenstaart creëerde een hot en trendy look bij Latinista™.


Passie en spice kwamen tot leven tijdens de Latinista™ Spring/Summer 2016 show in samenwerking met CZAR door Cesar Galindo en Batista Collections. De collectie toonde sterke, eigentijdse looks uitgevoerd in een rijk kleurenpalet met gedefinieerde silhouetten en edgy statement-pieces.


Tippie Shorter, Aveda’s Global Artistic Director voor Textured Hair, hield de look van de modellen speels en chic met een mooie paardenstaart die zachte en onverwachts contrasterende elementen laat zien.


“De look is een mix van twee coole stijlen: er is een onafgemaakte kroon van speelse plukken haar rondom het gezicht en een gladde, volle paardenstaart. Ik zie het zelf als speels aan de voorkant en zakelijk aan de achterkant.”

 

 

How to get the look


Stap 1: Spray Aveda Volumizing Tonic op droog haar totdat het vochtig is.
Stap 2: Deel het haar op in secties van 2,5 cm en draai het voorzichtig vanaf de wortel tot de punten in strengen voor extra textuur.
Stap 3: Zodra al het haar in plukken gedraaid is, föhn je het per pluk droog. Hang de geföhnde plukken haar voorover of naar voor over het gezicht om volume vanaf de wortels te creëren terwijl je de andere secties droog föhnt.
Stap 4: Zodra alle plukken droog zijn breng je ze naar achteren. Verdeel een klein beetje Aveda Light Elements™ Defining Whip™ over je handen, draai de plukken los en masseer het product in het haar voor extra textuur bij de aanzet.
Stap 5: Bundel het haar in een lage staart en zorg voor genoeg volume op de kruin. Wikkel een pluk haar rondom het elastiekje en zet het vast met een speldje onder de paardenstaart.
Stap 6: Spray de paardenstaart in met Aveda Brilliant™ Spray-on Shine, en stijl hem met een stijltang.
Stap 7: Finish met een lichte nevel Aveda Control™ Force Firm Hold Hair Spray.

 

OVER AVEDA

 

Onze missie bij AVEDA is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij AVEDA streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.