NYFW SS'16 Chiara BoniNYFW SS'16 Chiara BoniNYFW SS'16 Chiara Boni
terug naar pressroom

NYFW SS'16 Chiara Boni

CHIARA BONI LA PETITE ROBE SPRING 2016 NEW YORK FASHION WEEK

BLOEIENDE ROZENKNOP

Strakke finger-waves gaan over tot prachtig, flowy haar

 

Prachtige roze en oranjetinten zetten de toon voor de adembenemende Chiara Boni La Petite Robe Spring 2016 Collectie geïnspireerd op bloeiende bloemen in een geheime tuin. De elegante kleding, waaronder badmode en feestelijke jurken, is geaccentueerd met delicate rozetten die de vrouwelijke kant van de collectie benadrukt. 

Om aan te sluiten bij de collectie, heeft Aveda’s Guest Artist Jon Reyman mooie lagen golvend haar gecreëerd, geaccentueerd met strakke moderne finger-waves die de prachtige gezichten van de modellen omlijsten. “De gladde waves verwijzen naar de rozenblaadjes uit de collectie waarna ze natuurlijk overgaan in meer natuurlijk golvend haar dat er wilder uit ziet zoals een bloeiende bloem.“ aldus Reyman.

 

How to get the look


Stap 1: Spray Aveda Thickening Tonic rijkelijk op het haar en föhn het droog voor extra textuur. 
Stap 2: Verdeel het haar in een midden scheiding en breng een ruime hoeveelheid Aveda Brilliant™ Retexturizing Gel aan op het bovenste gedeelte van het hoofd voor een  wetlook.
Stap 3: Begin aan de rechterzijde van het hoofd met het vormen van een traditionele finger-wave vanaf de kruin tot achter het oor. Zet elke wave vast met een speldje. Herhaal dit aan de linkerzijde. 
PRO TIP: Plaats een speelkaart onder elke pluk haar om te voorkomen dat de lokken met elkaar verward raken. 
Stap 4: Plaats vervolgens een kapje over de speldjes en golven tijdens het stylen van de rest van het haar.
Stap 5: Terwijl je de bovenkant van het haar laat drogen, wikkel je het haar dat los hangt rond een 3/4" (1,9 cm) dikke krultang.
Stap 6: Gebruik een grove kam voor het uitkammen van de golvende lokken met een vloeiende, losse wave als resultaat. 
Stap 7: Breng Aveda Shampure™ Dry Shampoo (verkrijgbaar vanaf 2 november 2015) aan op de achterkant van het hoofd om extra textuur te creëren en haal het kapje en de speldjes weg. Laat de finger-waves op een natuurlijke manier los vallen.

 

OVER AVEDA

 

Onze missie bij AVEDA is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij AVEDA streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.