JENNY PACKHAM AUTUMN/WINTER 2016 NEW YORK FASHION WEEKJENNY PACKHAM AUTUMN/WINTER 2016 NEW YORK FASHION WEEKJENNY PACKHAM AUTUMN/WINTER 2016 NEW YORK FASHION WEEKJENNY PACKHAM AUTUMN/WINTER 2016 NEW YORK FASHION WEEK
terug naar pressroom

JENNY PACKHAM AUTUMN/WINTER 2016 NEW YORK FASHION WEEK

Wave of the future

Aveda Guest Artists Kevin Ryan en Frank Rizzieri geven oude Hollywood glamour een twist voor de Jenny Packham Autumn/Winter 2016 show op Skylight Clarkson Square in New York City.

 

De Jenny Packham Autumn/Winter 2016 collectie is geïnspireerd door de uitbundige club scene van de 80’s en 90’s. De collectie liet showstopper avondjurken en cocktail jurkjes zien met mooie details zoals ruches en opvallende glitterapplicaties. Speciaal voor de hippe party scene hebben Aveda Guest Artists Kevin Ryan en Frank Rizzieri een elegante stijl met een party twist aan het haar gegeven door het in een rijkelijk gekrulde lok over het rechteroog te laten vallen.

 

Dit is de street style versie van de klassieke Hollywood ster met haar haar in elegante golven en een diepe zijscheiding”, zegt Ryan. “Deze look is krachtig, opwindend en modern.

 

How to get the look

 

Stap 1: Start met nat haar een maak een diepe zijscheiding aan de linkerkant.

Stap 2:  Prep het haar met Aveda Thickening Tonic en föhn het glad en steil.

Stap 3: Als het haar droog is pak je een haarlok van ongeveer 8 cm aan de rechterkant vanaf het midden van het hoofd.

Stap 4: Spray een lichte mist Aveda Air Control™ Hair Spray over de haarlok en draai hem vanaf de bovenkant van het hoofd, tot ongeveer 10 cm naar onderen, rond een dubbelzijdige krultang.

Stap 5: Doe dit op dezelfde plek voor nog twee haarlokken. Laat de krullen afkoelen voordat je ze zachtjes kamt.

Stap 6: Spray het haar in met Aveda Brilliant™ Spray-On Shine voor een glanzende finish.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Jetske Breugem - van de Sande
j.vandesande@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Aveda Texture Tonic FR
Aveda Texture Tonic
NEW Tulasāra™ Renew Morning Creme FR
Trend report Stella Mccartney Resort 2018

LINKS

AVEDA NL
AVEDA BE

SOCIAL MEDIA Aveda

OVER AVEDA

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.