Aveda Pure-Fume Hair Mists
terug naar pressroom

Aveda Pure-Fume Hair Mists

GA JE MEE OP GEURREIS?

We brengen je naar de meest betoverende plekken van de wereld met de

NIEUWE: Aveda Pure-Fume™ Hair Mists

#AvedaBenelux

 

Is het je ooit opgevallen dat je gedachten bij de geur van kokos onmiddellijk naar een zonovergoten strand afdwalen? Net zoals de geur van appeltaart je meteen naar thuis doet verlangen? Dit komt doordat je hersenen automatisch bepaalde aroma’s met een herinnering associëren. Vind je het leuk om met ons mee op een geurreis te gaan?

 

#SMELLSLIKEAVEDA

Bij Aveda™, The Art and Science of Pure Flower and Plant Essences, noemen we aroma’s “Pure-Fumes™”. Dit is niet zomaar een slimme woordspeling – het is eveneens een belangrijke verwijzing naar de zuiverheid van de ingrediënten die wij gebruiken. “Alles wat wij maken refereren we aan Pure-Fume™ omdat we plantaardige ingrediënten gebruiken – de meeste extracten zijn bovendien gecertificeerd biologisch,” legt Guy Vincent uit, Aveda’s Head of Pure-Fume™ Aroma, die de aroma’s in het Aveda Botanical Aroma Lab creëert, een uniek eigen laboratorium binnen het bedrijf (dat zelden bij andere cosmeticamerken of parfumhuizen het geval is).

 

Bezoekers merken het direct op zodra ze bij een Aveda salon of Spa binnenkomen: ‘die Aveda geur’. Het is zelfs één van de onderdelen dat zij het meest waarderen – wat ons van andere cosmeticamerken onderscheidt. Wat ze overigens ruiken als ze ‘Aveda’ ruiken, is de pure bloemen,- en plantenessences.

 

WAAR GA JE VANDAAG NAARTOE?
De nieuwe Aveda Pure-Fume Hair Mists op 99% plantaardige basis verzachten het haar en geven glans, maar brengen ook de aroma’s tot leven van drie verschillende plekken van de wereld, waaronder de bloesemtuinen in Azië, de opzwepende vibe van Brazilië en de tropische bloemen, de wierook en kruidige essences van het Midden Oosten.  

 

Aveda Mihana™ Pure-Fume™ Hair Mist heeft een weelderig, intens kruidig en bloemig Pure-Fume™ aroma met verzachtende balsems en een sprankelend citrus-akkoord. De geur is geïnspireerd op de exotische tuinen van Japan en is samengesteld op basis van Aveda’s authentieke Pure-Fume™ Aroma met jasmijn, gecertificeerd biologische mandarijn, kruidnagel en andere pure bloemen,- en plantenessences. “Voor Mihana™ Pure-Fume™ Hair Mist hebben we ons laten inspireren door de rijke natuur van de tuinen en het schitterende landschap van Azië” licht Vincent toe. “Het is een zeer sensuele Pure-Fume™.” 

 

Marassona™ Pure-Fume™ Hair Mist heeft een sprankelende, frisse en zuivere citrusgeur in combinatie met witte bloemen en verkwikkende houtachtige specerijen. De geur is geïnspireerd op de tropische bloemen van Brazilië en is samengesteld op basis van Aveda’s authentieke Pure-Fume™ Aroma met gecertificeerd biologische neroli, ylang-ylang en vetiver en andere pure bloemen,- en plantenessences. “Marassona™ Pure-Fume™ Hair Mist is de belichaming van de energieke vibe van Brazilië,onder meer ook het beroemde carnaval in de hoofdstad,” vertelt Vincent. “In Brazilië gebruikt met al eeuwen verschillende specerijen, bloemen en kruiden van de Amazone en vanwege het warme klimaat, wilden we met deze geur juist een fris, ‘pas gewassen’ gevoel geven.”

 

Alanara™ Pure-Fume™ Hair Mist heeft een intens, uitbundig aroma op basis van exotische, sprankelende specerijen, verfrissende roosachtige bloemenakkoorden en kostbare wierook van houtsoorten. De geur is geïnspireerd op de sierlijke aroma’s van het Midden Oosten en is samengesteld op basis van Aveda’s authentieke Pure-Fume™ Aroma met sandelhout, gecertificeerd biologische rozen, oud en wierook hars en andere pure bloemen,- en plantenessences. “Deze geur is geïnspireerd op Dubai,” vertelt Vincent. “Dubai is nu een zeer rijke, levendige moderne lichtstad terwijl het ooit een vissersdorpje was. We wilden de tegenstellingen van het moderne en het traditionele in één aroma vangen.”

 

 

Elke Aveda Pure-Fume™ Hair Mist is samengesteld op basis van een voedende blend van plantoliën waaronder Gecertificeerd Biolologische Zonnebloemolie en Kukui Zaad Olie.

 

Wie er wel eens van droomt om even naar Azië, het Midden Oosten of Brazilië af te reizen, weet één ding zeker: als je de nieuwe Aveda Pure-Fume™ Hair Mists gebruikt, zal je haar net zo fantastisch aanvoelen als de aromatische geurreis is geweest.

 

VOOR HET BESTE RESULTAAT

Spray Aveda Pure-Fume™ Hair Mists op droog, gestyled haar. Gebruik het op elk moment dat je je haar wilt verfrissen of de geur van de pure bloemen,- en plantenessences wilt ervaren.

 

MILIEUVRIENDELIJKE VERPAKKING

Mihana™, Marassona™ en Alanara™ Pure-FumeHair Mists zijn elk verpakt in een 100% PCR PET flacon van 75ml met een verstuiver.

 

VERKRIJGBAARHEID

De nieuwe Pure-Fume™ Hair Mists zijn verkrijgbaar vanaf 20 september in de Aveda webshop op www.aveda.nl en bij de Aveda salons, spa's en verkooppunten. Ontdek jouw dichtsbijzijnde Aveda salon of spa op www.aveda.nl of www.aveda.be. 

 

CONTACT

SimplyPR | Claudia Kasteel | c.kasteel@simplypr.nl | www.simplypr.nl

 

 

over Aveda

 

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda striven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.