Aveda opent salons in Hudson’s BayAveda opent salons in Hudson’s BayAveda opent salons in Hudson’s Bay
terug naar pressroom

Aveda opent salons in Hudson’s Bay

Aveda nodigt je uit om een bezoek te brengen aan één van zijn salons in de nieuwe geopende filialen van Hudson’s Bay te Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. In de salons kan je genieten van kwalitatieve haarbehandelingen door ervaren kappers. De Aveda salons hebben een uitgebreid servicemenu. Naast wassen, knippen en kleuren bieden de salons ook andere treatments, zoals keratine behandelingen of intensive treatments aan. Het is een ware beleving voor ieder. Mannen kunnen terecht bij Lilou’s Barber Shop en vrouwen bij Lilou Ladies Salon.

 

Aveda is een bekende naam in de beautywereld. Hun lifestyle-salons staan zeer hoog aangeschreven. Wat Aveda bijzonder maakt is dat het hun missie is om iets terug te geven aan onze samenleving. Hun producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten en zijn geheel cruelty-free, wat betekent dat ze niet op dieren zijn getest. Daarnaast zijn de geuren van elk product heerlijk en zijn alle verpakkingen milieuvriendelijk geproduceerd.

Ervaar zelf de Aveda rituelen in een van de onlangs geopende Aveda salons en boek jouw behandeling via het telefoonnummer van jouw dichtstbijzijnde salon. 

Amsterdam: +31 (0)64 143 3270

Rotterdam: +31 (0)64 274 0334

Den Haag: +31 (0)64 274 0456

 

#AvedaBenelux 

#HudsonsBay

#LilouAtHudsonsBay

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Aveda Invati Advanced Solutions For Thinning Hair FR
Aveda Invati Advanced Solutions For Thinning Hair
Aveda Holiday 2017
Trend Report | Zero + Cornejo SS18 | Aveda Artist: Antoinette Beenders

LINKS

AVEDA NL
AVEDA BE

SOCIAL MEDIA Aveda

over Aveda

 

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.