terug naar pressroom

Aveda Invati Advanced Solutions For Thinning Hair

AVEDA INTRODUCEERT NIEUWE INVATI ADVANCED™

Innovatief, eenvoudigere routine, vermindert haarverlies met 53%[1]

 

#Invati

#InvatiAdvanced

 

Na de lancering in 2012 werd Invati™ Solutions for Thinning Hair al snel wereldwijd de bestseller van Aveda™ The Art and Science of Pure Flower and Plant Essences. Er worden regelmatig internationale prijzen aan het systeem toegekend, en het heeft een vijf sterren beoordeling op aveda.com. Elke seconde zijn er twee mensen die een Invati™ product gebruiken.

 

DIKKER, VOLLER HAAR

NIEUW Invati Advanced™ Solutions for Thinning Hair van Aveda, voor 98% op natuurlijke basis[2] , is ons baanbrekende 3-stappen systeem bestaande uit een Exfoliating Shampoo, Thickening Conditioner en een Scalp Revitalizer die haarverlies met een ongelooflijk percentage van 53%1 weet te verminderen. Bovendien verdikt de nieuwe formule nu ook direct het haar bij slechts een enkele applicatie. Geïnspireerd door Ayurveda, de eeuwenoude natuurlijke geneeswijze uit India, is deze formule samengesteld op basis van een verkwikkende blend van Ayurvedische kruiden die ervoor zorgt dat de haren die je hebt langer blijven zitten1. 

 

Het nieuwe Invati™ systeem bestaat nog steeds uit producten met een effectieve werkzaamheid maar de applicatie is vanaf nu eenvoudiger,” legt Justina Meija-Montane uit, Vice President, Global Product Development bij Aveda.Consumenten die tekenen van haarverlies en dunner wordend haar vertonen zouden allemaal de NIEUWE Invati Advanced™ moeten gebruiken.

 

Invati Advanced™ vermindert vanaf nu tekenen van haarverlies met 53%.1 Het systeem is nu ook makkelijker in gebruik omdat je de Revitalizer slechts één keer per dag (in plaats van twee keer per dag) hoeft aan te brengen. Bovendien is Invati Advanced™ - met het oog op Aveda’s toewijding om effectieve producten op natuurlijke basis te ontwikkelen die vriendelijk zijn voor het milieu – nu voor 98% op natuurlijke basis.2

 

NIEUWE GEAVANCEERDE RESULTATEN

Het Invati Advanced™ Solutions for Thinning Hair systeem op 98% natuurlijke basis2 bestaat uit:

 

1.    EXFOLIËREN: Invati Advanced™ Exfoliating Shampoo exfolieert, reinigt en vernieuwt op milde wijze de hoofdhuid op basis van salicylzuur uit wintergroene planten om het porie verstoppende laagje te verwijderen. Deze voedende formule reinigt het haar en ontklit de lokken zodat ze tijdens het wassen beter beschermd zijn tegen afbreken. Creëert een optimale basis voor dikker, voller haar.

2.    VERDIKKEN: Invati Advanced™ Thickening Conditioner verdikt direct het haar en zorgt voor een luchtige voeding om het haar te helpen beschermen tegen afbreken. Aminozuren van natuurlijke herkomst2 bootsen de bouwstenen van het haar na om het haar van wortel tot punt te helpen versterken. Zo wordt het haar dikker en blijft het de hele dag voller.

3.    ACTIVEREN: Invati Advanced™ Scalp Revitalizer vermindert haarverlies1 om te zorgen dat het haar dat je hebt langer blijft zitten. Bovendien hoef je nu deze verkwikkende formule, op basis van mandarijnschillen en Japanse duizendknoop, slechts één keer per dag aan te brengen (in plaats van twee keer per dag, toen het systeem net in 2012 was gelanceerd). De formule dringt door tot in het oppervlak om de natuurlijke keratine van het haar te ondersteunen terwijl onze gepatenteerde energiegevende gistsoorten in combinatie met onze Ayurvedische mix van ginseng en gecertificeerd biologische kurkuma de hoofdhuid, tijdens het inmasseren, verkwikken.  De toevoeging van gecertificeerd biologische amla bladeren maakt je haar direct dikker en zorgt vanaf de haarwortel voor een liftend effect.

 

Het Invati Advanced™ Solutions for Thinning Hair systeem voor 98% op natuurlijke basis¹, is samengesteld op basis van een blend van diverse ingrediënten, zoals:

·         Ginseng, gecertificeerd biologische kurkuma en Aveda’s gepatenteerde energiegevende gistsoorten verkwikken de hoofdhuid tijdens het inmasseren.

·         Gecertificeerd biologische amla verdikt direct het haar.

 

HET AROMA
Het Pure-Fume™ aroma van Invati Advanced™ Solutions for Thinning Hair systeem op 98% natuurlijke basis2 is een rijke blend van gecertificeerd biologische lavendel, geranium en andere plantaardige essences. 

 

MILIEUVRIENDELIJKE VERPAKKING

·         Invati Advanced™ Exfoliating Shampoo (€32,00) is verpakt in een 200 ml flacon van 100% PCR HDPE.

·         Invati Advanced™ Thickening Conditioner (€34,50) is verpakt in een 200 ml tube met een minimum van 58% PCR HDPE tot 42% bioplastic (waarvan 96% van plantaardige herkomst en 4% petrochemisch).

·         Invati Advanced™ Scalp Revitalizer (€69,00) is verpakt in een 150 ml flacon van 100% PCR PET met een verstuiver om direct op de hoofdhuid aan te brengen, verpakt in een doosje van 90% PCR-vezelkarton.

 

VAN BODEM TOT DE FLES

Aveda is een samenwerking gestart met Nisarga, een bedrijf in India waar ze volgens biologische landbouw Ayurvedische kruiden telen om de gecertificeerd biologische kurkuma te leveren voor de formule van het Invati Advanced™ Solutions for Thinning Hair systeem. Aveda’s ondersteuning aan Nisarga zal het bedrijf helpen om de biologische landbouw uit te breiden dat ten goede komt voor de aarde, de boeren – en voor iedereen in de wereld. De CO2 extractiemethode die voor de kurkuma wordt gebruikt is eveneens milieuvriendelijk.

 

VERKRIJGBAAR

De nieuwe Invati Advanced™ Solutions for Thinning Hair, voor 98% op natuurlijke basis 2 zal vanaf 31 december 2017 verkrijgbaar zijn in de Aveda webshop op www.aveda.nl en bij de Aveda salons, spa's en verkooppunten. Ontdek jouw dichtsbijzijnde Aveda salon of spa op www.aveda.nl of www.aveda.be. 

 

CONTACT

SimplyPR | Claudia Kasteel | c.kasteel@simplypr.nl | www.simplypr.nl

 

 

[1] Vermindert haarverlies veroorzaakt door het afbreken door het borstelen, getest gedurende een 12 weken klinische test door 23 vrouwen die het Invati advanced™ systeem gebruikten.

[2] Afkomstig uit planten, non-petroleum mineralen of water. Meer informatie Aveda.com

Over Aveda

 

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.

OVER AVEDA

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar om een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.