Iconic 30 Years Celebration
terug naar pressroom

Iconic 30 Years Celebration

persbericht

ARTDECO 30 jaar – Celebration Iconic Collection

HIEPRDEPIEP HOERA! ARTDECO is jarig en bereikt dit jaar the big 30! ARTDECO biedt vrouwen al 30 jaar lang make-up waar ze zich zelfverzekerd, mooi en sexy bij voelen. Bij zo’n mijlpaal hoort natuurlijk een feestje en bij een feestje hoort natuurlijk een mooi cadeau! ARTDECO en Parfumerie Douglas geven op de gehele Celebration Iconic Collection een korting van maar liefst 30%!

 

MY BEAUTY MY WAY
Om deze verjaardag met iedereen te vieren en natuurlijk ook om dank uit te spreken naar alle ARTDECO liefhebbers hebben we een hele mooie korting van maar liefst 30% in alle ARTDECO verkopende Parfumerie Douglas winkels op alle Nederlands favorieten. De producten zijn te herkennen aan de rode “Celebration” letters en het limited edition design.

 

#HAPPYBIRTHDAYARTDECO  #MYBEAUTYMYWAY

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nina Charbon
n.charbon@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Paradise Island
Hypnotic Blossom
AW16 Beauty Essentials
Hello Sunshine

LINKS

over artdeco

ARTDECO is de trendsetter op het gebied van decoratieve cosmetica. Het merk biedt een brede range aan kleuren die inspelen op de laatste trends in beauty en fashion. Verder is er een groot assortiment aan speciale producten beschikbaar die naadloos aansluit op de individuele wensen van de gebruiker. Hoge kwaliteit tegen een toegankelijke prijs staat altijd centraal en door het gebruik van hervulbare verpakkingen, waaronder het iconische magnetische oogschaduwpallet, wordt het milieu niet al teveel belast.