Arctic Beauty Collection
terug naar pressroom

Arctic Beauty Collection

persbericht

Arctic Beauty Collection

De nieuwe Arctic Beauty glamour collectie van ARTDECO is geïnspireerd op het prachtige kleurenspectrum wat je kunt vinden in het Noordpoolgebied met ijskristallen, betoverende auroras en gletsjerlandschappen. Glinsterende kleuren roze, paars, zilver en goud zorgen voor spectaculaire beautymomenten die elke vrouw doet veranderen in een ‘Arctic Beauty’. Alle producten zijn verkrijgbaar in hoogwaardige verpakkingen met ijskristal design. 

Lees meer »

De nieuwe Arctic Beauty glamour collectie van ARTDECO is geïnspireerd op het prachtige kleurenspectrum wat je kunt vinden in het Noordpoolgebied met ijskristallen, betoverende auroras en gletsjerlandschappen. Glinsterende kleuren roze, paars, zilver en goud zorgen voor spectaculaire beautymomenten die elke vrouw doet veranderen in een ‘Arctic Beauty’. Alle producten zijn verkrijgbaar in hoogwaardige verpakkingen met ijskristal design. 

 

OGEN

De vloeibare Glam Stars Liquid Eye Liner van glitterdeeltjes ingebed in een transparante gel, geeft je ogen schitterende highlights. Kleur No. 9 “silvered teak” en No. 10 “moonlight” zorgen  gegarandeerd voor een sprankelende  look! Het borsteltje van deze parfumvrije eyeliner maakt dat het product gemakkelijk aan te brengen is en geeft tevens een gelijkmatige verdeling van de gel. De Glam Stars Liquid Eye Liner is dermatologisch goedgekeurd.

 

De “platinum” Sparkling Lash Drops, verpakt in een handige tube, verzekert magische momenten! De transparante textuur met microfijne zilverdeeltjes, verspreidt zich gemakkelijk, droogt snel en laat een subtiele, langdurige glinstering achter. De gel kan worden aangebracht op de wimpers, of als topcoat op wenkbrauwen, oogleden, wangen of decolleté. De parfumvrije Sparkling Lash Drops is tevens dermatologisch goedgekeurd.  

 

LIPPEN

De romige textuur van de Perfect Color Lipsticks verwent de huid met voedende  waxen  en  oliën. Vitamine  E  beschermt  tegen vrije radicalen en voorkomt  vocht verlies. Met No. 101 “cool orchid”, No. 103 “cool peach” en  No. 105 “cool coral”  geeft  de  Perfect  Color Lipstick  de perfecte glinstering aan je lippen.

 

De Glam Stars Lip Gloss, vrij van gluten, mineralen en oliën, laat je lippen glanzen. De fijne structuur, van de aangenaam ruikende gloss, zorgt ervoor dat het product lang blijft zitten en een optimale dekking geeft. No 31. “glam frozen orchid” geeft de lippen een subtiel roze glans. No 33. “glam frozen rose” en No. 35 “glam frozen flower” geven je lippen een boost met verleidelijke nude-tinten. De Glam Stars Lip Gloss is dermatologisch goedgekeurd.

 

GEZICHT

De Arctic Beauty Blush “ice garden” biedt dé perfecte combinatie van drie subtiele kleuren blush met een lichte glans. De  elegante  textuur overtuigt  met  haar  verbeterde kleur, glans  én  langdurig  resultaat,waar mineralen in het product zorgen voor een aangenaam gevoel op de huid. In lijn met de collectie zijn er ijskristallen als reliëf in de blushgedrukt. De Arctic Beauty Blush is verkrijgbaar in een mooie beautyboxmet spiegel. Daarnaast is de blush lanolil-, olie-, parabenen- en parfumvrij.

 

De parfumvrije Glam Vintage Shimmer Cream in de nieuwe tint No. 8 “starlight rosé” zorgt voor luxueuze, glamorous accenten op de oogleden, wangen en decolleté.  

 

Het elegante Arctic Beauty Highlighter trio  “antarctica”, is verkrijgbaar in een schitterende beautybox met spiegel. Het product dient niet alleen als highlighter maar is tevens te gebruiken als oogschaduwpoeder. Licht reflecterende pigmenten en fijne pareldeeltjes zorgen voor een briljante kleur en een prachtige glans. Passend bij de Arctic collectie, zijn er ijskristallen als reliëf gedrukt in het poeder voor een ware 3D-sensatie. De Arctic Beauty Highlighter, is lanolil-, olie-, parabenen- en parfumvrij en dermatologisch goedgekeurd.

 

NAGELS

De Art Couture Nail Lacquer is lang houdend en geeft een schitterende glans dankzij de gepatenteerde ingrediënten. De hoge pigmentatie zorgt voor rijke, diepe kleuren met een goede dekking. De effectieve, op gel gebaseerde lak, maakt een korte droogtijd mogelijk. De lengte, breedte en afronding van de hoogwaardige Tynex vezels staan garant voor een hoge mate van precisie en perfect gelakte nagels. Voedende, actieve ingrediënten zoals amino peptide, panthenol, vitamine A, C en E en phycocorail, een hydraterend zeewierextract, versterken de structuur van de nagel. De limited edition No. 4 “couture crushed ice” een metallic roze met een groene tint en No. 08 “couture frozen land” een metallic zilver, zijn echte eyecatchers die je look helemaal afmaken!

 

De limited-edition Arctic Beauty collectie is verkrijgbaar bij Douglas en online via www.douglas.nl vanaf eind oktober 2015.

hoogwaardige verpakkingen met 
ijskristal design. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nina Charbon
n.charbon@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Paradise Island
Hypnotic Blossom
AW16 Beauty Essentials
Hello Sunshine

LINKS

SOCIAL MEDIA ARTDECO

over artdeco

ARTDECO is de trendsetter op het gebied van decoratieve cosmetica. Het merk biedt een brede range aan kleuren die inspelen op de laatste trends in beauty en fashion. Verder is er een groot assortiment aan speciale producten beschikbaar die naadloos aansluit op de individuele wensen van de gebruiker. Hoge kwaliteit tegen een toegankelijke prijs staat altijd centraal en door het gebruik van hervulbare verpakkingen, waaronder het iconische magnetische oogschaduwpallet, wordt het milieu niet al teveel belast.