Zanussi 100 jaarZanussi 100 jaar
terug naar pressroom

Zanussi 100 jaar

Wij vieren de verjaardag van Zanussi: 100 jaar aan goede ideeën

Met als verjaardagscadeau voor deze mijlpaal een cashback van € 100 bij aankoop van de Zanussi warmtepompdroger

Zanussi bestaat 100 jaar en dat moet gevierd worden. In 1916 had Antonio Zanussi een aantal goede ideeën die allen gebaseerd waren op één ding: het creëren van producten die het leven makkelijker maken. Grote ladingen was werden in één beurt gewassen door XXL capaciteit wasmachines en gebruikte ovens hadden de mogelijkheid om zichzelf te reinigen. Nu Zanussi deze mijlpaal heeft bereikt willen wij graag met jullie terugkijken 100 jaar aan goede ideeën voor meer gemak in het huishouden.

 

Van uren naar seconden
De kookplaten zijn met de tijd steeds sneller geworden. In 1916 lanceerden we het gasfornuis; in dit jaar was een kopje thee zo gezet met een druk op de knop. Een stuk verder in de tijd, het jaar 2000, werd de inductiekookplaat gelanceerd. Sneller, veiliger en energie-efficiënter zorgde die ervoor dat het water binnen no-time kookt.

 

Van vuur naar stoom
Bakken gemakkelijk maken is voor Zanussi altijd belangrijk geweest. In 1916 werd de eerste oven van staal ontworpen door Antonio Zanussi zelf, die een beter resultaat gaf dan open vuur. Tegenwoordig kan een Zanussi-oven jouw keuken omtoveren tot een bakkerij. De Direct Steam ovens geven een perfect krokant laagje door stoom toe te voegen en maken zich met een simpele druk op de knop schoon.

 

Van blokken ijs naar vrieskasten
Decennia terug moest eten vers gehouden worden in een vochtige kelder of tussen blokken ijs. Pas in 1950 kwam de elektrische koelkast, die ervoor zorgde dat voedsel gemakkelijk te koelen was. Anno 2016 hebben we TwinTech, de crème de la crème van opbergsystemen voor verse producten. Met een aparte luchtstroom en vochtigheidsgraad voor koelkast en vriezer blijft het eten langer smakelijk en vers.

 

Van één stuk per keer naar 10 kilo in één was
Lang, lang geleden was het wassen van kleding bijna een fulltime baan; onderdompelen in water, schoon schrobben, onderdompelen, schrobben, uitwringen, uithangen en wachten tot het droog was. Vandaag de dag hebben we wasmachines die de was van een heel voetbalteam in één keer kan wassen. In één wasbeurt 10 kilo aan vuile was die schoon uit de wasmachine komt.

 

Van één dag naar één cyclus
Niet alleen wassen maar ook drogen is een stuk makkelijker geworden. Het uithangen van de was duurde uren als de zon niet scheen. Nu kan de was binnen 60 minuten van ongewassen naar schoon en is het klaar om gedragen te worden. De wasdrogers van Zanussi maken schoon en droog in één machine en in één cyclus.

 

Verjaardagscadeautje
Deze mijlpaal wil Zanussi graag samen met je vieren. Als je vanaf nu tot en met 30 juni 2016 een Zanussi DH8353W warmtepompdroger koopt, krijgt je € 100 op je bankrekening teruggestort. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een scan van de kassabon te uploaden en zo je cashback aan te vragen.
 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

AEG Innovaties IFA
AEG Installatie App
My AEG App
Nieuwe AEG was/droogcombinatie collectie

LINKS

Zanussi

SOCIAL MEDIA AEG