Wool Week 2015Wool Week 2015
terug naar pressroom

Wool Week 2015

Nanna van Blaaderen ontwerpt exclusief voor AEG een design armband van wol ter ere van Wool Week 2015

AMSTERDAM, oktober 2015 – AEG heeft ontwerpster Nanna van Blaaderen gevraagd om exclusief voor AEG een wollen sieraad te ontwerpen. Deze limited edition armband is in geselecteerde winkels in Amsterdam tijdens de vierde editie van de Wool Week, van 12 tot en met 18 oktober, verkrijgbaar.

 

De keuze voor Nanna van Blaaderen is niet toevallig. Haar kwalitatief hoogwaardige ontwerpen zijn vrijwel allen gemaakt van Merino wol en onlangs is haar werk bekroond met de International Woolmark Prize 2015 voor womenswear. Tijdens de Wool Week geven Nanna van Blaaderen en AEG de design armband, die volledig uitgevoerd is in merino wol, cadeau aan alle kopers van een van wollen item. De deelnemende winkels zijn Stills Atelier, Pauw en Bugaboo.

 

Quote Nanna
Met deze samenwerking wil AEG benadrukken dat je probleemloos wollen items kan wassen en drogen. De nieuwe AbsoluteCare™ warmtepompdrogers van AEG hebben een gepatenteerd wolprogramma. Het zachte droogprogramma zorgt er ook nog eens voor dat de kwaliteit van jouw wollen items behouden blijft. Organisator van de Wool Week 2015, de Woolmark Company, gaf de producten van AEG met AbsoluteCare™ Systeem het Woolmark Blue certificaat. Dit garandeert een veilig droogproces voor jouw knitwear, zodat jij er het hele seizoen warm bij zit.

"De armband komt voort uit de collectie Resilience Autumn/Winter 2015. Resilience symboliseert de zachte (veer)kracht van de vrouw en merino wol", aldus Nanna van Blaaderen.

 

Met deze samenwerking wil AEG benadrukken dat je probleemloos wollen items kan wassen en drogen. De nieuwe AbsoluteCare™ warmtepompdrogers van AEG hebben een gepatenteerd wolprogramma. Het zachte droogprogramma zorgt er voor dat de kwaliteit van jouw wollen items behouden blijft. Organisator van de Wool Week 2015, de Woolmark Company, gaf de producten van AEG met AbsoluteCare™ Systeem het Woolmark Blue certificaat. Dit garandeert een veilig droogproces voor onder meer jouw knitwear, zodat jij er het hele seizoen warm bij zit.

 

Over NANNA VAN BLAADEREN

Het merk NANNA VAN BLAADEREN ontwerpt 100% natuurlijke mode en home wear. Haar kwalitatief hoogwaardige ontwerpen, vrijwel altijd gemaakt van merino wol, zijn een ode aan de schoonheid van de natuur. Haar vakmanschap, gevoel voor innovatie en boeiende vormtaal zijn niet onopgemerkt gebleven.

 

Over AEG

AEG is een van de pioniers op het gebied van huishoudelijke apparaten en apparaten voor persoonlijk gebruik, zoals onder andere wasmachines en drogers. Al 125 jaar biedt AEG de beste zorg voor uw kleding. AEG is de eerste drogerproducent die een gepatenteerd droogprogramma aanbiedt voor wol en zijde. Ga voor meer informatie naar www.aeg.nl

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

AEG Innovaties IFA
AEG Installatie App
My AEG App
Nieuwe AEG was/droogcombinatie collectie

LINKS

AEG Nederland
AEG AbsoluteCare

SOCIAL MEDIA AEG