Uitblinkers van AEGUitblinkers van AEGUitblinkers van AEGUitblinkers van AEG
terug naar pressroom

Uitblinkers van AEG

De AEG uitblinkers in wassen en drogen: Protex wasmachine en wasdroogcombinatie DualSense™

AEG is leider op gebied van wassen en drogen. Eerder kreeg de DualSense™ wasdroogcombinatie Woolmark’s Blue Label certificatie en in het maartnummer van de Consumentengids is de Protex wasmachine van AEG als beste getest in de categorie tot 7kg.

 

De Protex wasmachine L76479NFL kwam als beste uit de test bij de Consumentenbond. Deze scoorde een 8,5 voor schoonwassen van katoen en zelfs een 8,7 voor het wassen van synthetica. Maar de speciale stoomprogramma’s van de Protex wasmachine verdienen ook een eervolle vermelding. Als u geen tijd heeft voor een grondige wasbeurt maar toch uw kleding wilt opfrissen, kunt u met stoom de nare geurtjes verwijderen en uw kleding gladmaken. Het stoomprogramma zorgt ervoor dat u met kreukvrije en frisse kleding de deur uit kunt.

 

De Consumentenbond testte de wasmachines op geluid wanneer de wasmachine binnen gehoorafstand zou staan. Met de AEG Protex wasmachine hoeft u zich geen zorgen te maken voor lawaai, de speciale isolatie van het Silent System maken elke wasbeurt extreem geruisloos. U kunt hierdoor de was ook ’s nachts aanzetten en een heerlijke nachtrust hebben.

 

De DualSense™ wasdroogcombinaties L76680NWD en L87695NWD ontvingen het Woolmark Blue Label certificaat omdat ze heel geschikt zijn om wol, maar ook andere delicate stoffen te wassen en drogen. Om uw delicate kledingstukken er langer gloednieuw uit te laten zien, passen deze wasdroogcombinaties de trommelsnelheid en – draairichting aan op de stof van de kleding. Ook beschermt het de inhoud van uw kledingkast met de speciaal ontworpen XXL soft trommel; een was- en droogtrommel met kleine, zachte en afgeronde gaten. Wollen kleding wordt tijdens het drogen plat tegen de trommelwand gedrukt, waardoor pilvorming en krimpen onmogelijk is. U kunt nu met een gerust hart kleding van delicate stoffen als zijde en wol aanschaffen. Met de DualSense™ wasdroogcombinaties is de tijdrovende handwas of die gekrompen wollen trui verleden tijd.

 

Het voordeel van een wasdroogcombinatie is dat het minder ruimte in beslag neemt. In plaats van twee grote apparaten heeft u er slechts één nodig. De wasdroogcombinatie kan een even grote lading als een normale wasmachine aan; 24 T-shirts of 30 handdoeken, een hoeveelheid van 9 kg kunt u makkelijk in deze DualSense™ wasdroogcombinatie kwijt.

 

Daarnaast bespaart deze wasdroogcombinatie ook nog eens tijd. Heeft u gemorst op uw blouse en moet u nog de deur uit? Het apparaat kan met het NonStop 60 minuten programma binnen een uur een kilo wasgoed wassen en drogen. Het is vaak zonde om een halfvolle wasmachine te laten draaien, maar in de praktijk gebeurt het helaas wel. Zowel de Protex wasmachine als de DualSense™ wasdroogcombinatie hebben het intelligente systeem OptiSense. Dit systeem weegt de was en past hier de wascyclus op aan. Een win-win situatie: uw was zal nooit te lang draaien en het is zuinig en milieuvriendelijk tegelijkertijd.

 

Meer informatie? Lees hier:

 

Beste uit de test:

http://www.aeg.nl/Products/Wasruimte/Wasautomaten/Voorladers/L76479NFL//

 

Dualsense:

http://www.aeg.nl/Products/Wasruimte/Was/droogcombinaties/L76680NWD/

http://www.aeg.nl/Products/Wasruimte/Was/droogcombinaties/L87695NWD/

 

AEG geeft nu tijdelijk bij deze modellen gratis Ariel en Lenor voor maximaal 50 wasbeurten, zie de actie hier

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

AEG Innovaties IFA
AEG Installatie App
My AEG App
Nieuwe AEG was/droogcombinatie collectie

LINKS

AEG Nederland

SOCIAL MEDIA AEG

Electrolux

Electrolux is een wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik, dankzij de verkoop van meer dan 50 miljoen producten aan consumenten in meer dan 150 markten per jaar. Het bedrijf focust op innovatieve oplossingen die ontwikkeld zijn op basis van inzicht in wat consumenten en professionals echt willen. Electrolux produceert onder andere koelkasten, vaatwassers, wasmachines, waterkokers, airconditioners en kleine apparaten  zoals stofzuigers. Al deze apparaten vallen onder de betrouwbare merken Electrolux, AEG, Zanussi. Ga voor meer informatie naar www.electrolux.com/press en www.electrolux.com/news.