Slim huishouden binnen handbereik Slim huishouden binnen handbereik Slim huishouden binnen handbereik
terug naar pressroom

Slim huishouden binnen handbereik

Slim huishouden binnen handbereik

AEG biedt een helpende hand bij huishoudelijke klusjes als koken en wassen met de ‘My AEG’ app. Dankzij deze nieuwe app is een slim huishouden binnen handbereik. Het kookproces in jouw oven is via ‘My AEG’ op de smartphone of tablet te volgen en je kan door middel van tips in de app op een slimmere manier de was doen.

 

Koken vanaf je bank

Met de app kun je verbinding maken met de ProCombi Plus stoomoven: dit is een intelligente stoomoven met een camera én internetverbinding. Via de app krijg je tijdens de bereiding van jouw maaltijd informatie over het proces dat plaatsvindt in de oven. Zo kan je makkelijk vanaf de bank via de app kijken hoe jouw gerecht ervoor staat en zodra deze klaar is krijg je een berichtje. De ‘My AEG’ app geeft ook tips en tricks bij recepten en inzicht in lastige oveninstellingen, waarbij inspiratie wordt gegeven voor de meest heerlijke gerechten.

Inspiratie voor culinaire hoogstandjes

Functies als temperatuur, programma en tijd kunnen vanaf de bank op de smartphone of tablet bijgesteld worden. Via een camera in de oven kan je het gerecht in de gaten houden. In de app kun je recepten toevoegen (van websites of jouw eigen creaties) en ze vervolgens delen met vrienden via social media. De app heeft meer dan 100 recepten met verschillende niveaus van koken, dus er is altijd een makkelijk recept dat past bij een drukke doordeweekse avond of juist een culinair hoogstandje voor in het weekend.

 

De handige conversietool kan gewone recepten moeiteloos omzetten in recepten die ook geschikt zijn voor de stoomoven.

 

Perfect gestoomde maaltijden

De AEG ProCombi Plus stoomoven heeft een ingebouwde vochtsensor, deze bepaalt automatisch hoeveel vocht er nodig is voor het gerecht. Dit zorgt voor perfect gestoomde maaltijden, waarbij je nooit meer handmatig stoom hoeft bij te stellen.

 

‘My AEG’ app zal verkrijgbaar zijn voor Apple en Android apparaten in 2016.

Slim huishouden binnen handbereik  AEG biedt een helpende hand bij huishoudelijke klusjes als koken en wassen met de ‘My AEG’ app. Dankzij deze nieuwe app is een slim huishouden binnen handbereik. Het kookproces in jouw oven is via ‘My AEG’ op de smartphone of tablet te volgen en je kan door middel van tips in de app op een slimmere manier de was doen.   Koken vanaf je bank Met de app kun je verbinding maken met de ProCombi Plus stoomoven: dit is een intelligente stoomoven met een camera én internetverbinding. Via de app krijg je tijdens de bereiding van jouw maaltijd informatie over het proces dat plaatsvindt in de oven. Zo kan je makkelijk vanaf de bank via de app kijken hoe jouw gerecht ervoor staat en zodra deze klaar is krijg je een berichtje. De ‘My AEG’ app geeft ook tips en tricks bij recepten en inzicht in lastige oveninstellingen, waarbij inspiratie wordt gegeven voor de meest heerlijke gerechten.  Inspiratie voor culinaire hoogstandjes Functies als temperatuur, programma en tijd kunnen vanaf de bank op de smartphone of tablet bijgesteld worden. Via een camera in de oven kan je het gerecht in de gaten houden. In de app kun je recepten toevoegen (van websites of jouw eigen creaties) en ze vervolgens delen met vrienden via social media. De app heeft meer dan 100 recepten met verschillende niveaus van koken, dus er is altijd een makkelijk recept dat past bij een drukke doordeweekse avond of juist een culinair hoogstandje voor in het weekend.   De handige conversietool kan gewone recepten moeiteloos omzetten in recepten die ook geschikt zijn voor de stoomoven.   Perfect gestoomde maaltijden De AEG ProCombi Plus stoomoven heeft een ingebouwde vochtsensor, deze bepaalt automatisch hoeveel vocht er nodig is voor het gerecht. Dit zorgt voor perfect gestoomde maaltijden, waarbij je nooit meer handmatig stoom hoeft bij te stellen.    ‘My AEG’ app zal verkrijgbaar zijn voor Apple en Android apparaten in 2016.  
Voor meer informatie kun je contact opnemen met: SimplyPR | Xanne Liebregts | E: x.liebregts@simplypr.nl | 020 - 776 7756  Het volledige persbericht en hoog resolutiebeeld is te downloaden via smr.simply.nl 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

AEG Innovaties IFA
AEG Installatie App
My AEG App
Nieuwe AEG was/droogcombinatie collectie

LINKS

AEG Nederland

SOCIAL MEDIA AEG