Dealershow 2016
terug naar pressroom

Dealershow 2016

De Electrolux Dealershow: Perfecte chemie

De formule voor sales en succes in 2016

Alphen aan de Rijn, januari 2016 – Electrolux Home Products opent de deuren voor haar relaties met de Electrolux Dealershow. Dit jaar is het thema ’perfecte chemie’, de formule voor sales en succes.   Deze chemie zal ontstaan op de Electrolux Dealershow 2016 van 11 tot en met 14 januari en 18 tot en met 20 januari in Alphen aan den Rijn. 
 
AEG PlusSteam ovens
Knapperig brood in een handomdraai maken? Professionele bakkers weten al jaren dat een vleugje stoom zorgt voor betere resultaten bij de bereiding van bijvoorbeeld brood, cake, koekjes en taarten. Stoom helpt namelijk het deeg beter rijzen en zorgt ervoor dat de binnenkant zacht en smakelijk blijft terwijl de hetelucht zorgt voor de juiste kleur en een knapperige korst. De PlusSteam ovens van AEG hebben een functie die de eerste 10 tot 15 minuten zorgt voor een optimale atmosfeer met stoom, wat een laagje vochtig zetmeel op het oppervlak geeft. Dit laat het deeg rijzen en helpt bij het creëren van een zachte textuur. De hete lucht wordt daarna toegevoegd om het de juiste kleur te geven en de korst van het gerecht te perfectioneren. 
Tijdens de Dealershow zal in de ochtend de AEG ProCombi Bakery de geur van croissants in het Electrolux Experience Center verspreiden en de hele dag door zullen er heerlijke broden, appeltaarten en andere zoetigheden gebakken worden. Maar er zullen ook vanuit de AEG ProCombi FoodTuk heerlijke broodjes pulled pork geserveerd worden.
 
ProBlack-range
AEG zal tijdens de Dealershow ook aandacht besteden aan de ProBlack range, bestaande uit een 
60 cm ProCombi Plus stoomoven en een drietal compacte modellen, een koffiemachine en een multi heteluchtoven met magnetronfunctie. Het exterieur van zwart glas wordt gecombineerd met zwart geanodiseerde, aluminium handgrepen en maakt deze AEG ProBlack apparaten echte blikvangers in je nieuwe keuken.
 
PureBlack
Aansluitend op de apparaten van de ProBlack range is er de PureBlack inductierange, waarbij de kookplaat beschikt over een uniek PureBlack-design dat perfect aansluit bij elke keukenstijl. In april wordt een verdere uitbreiding verwacht met een 60 cm en 68 cm model, en een 80 cm model inclusief Flexibridge zone, die het oppervlak onder de pannen detecteert en verwarmt, afhankelijk van de grootte, vorm of positie van uw pannen binnen de kookzone.
 
Premium gasrange
De gasrange van AEG is uitgebreid met luxe gaskookplaten met high efficiency branders: ze zijn tot 20% sneller en zuiniger dan traditionele branders en hebben een quick ignition-vonkonsteking, wat voor een groter bedieningsgemak zorgt. Het keramische glas en het strakke design zorgt voor een perfecte aansluiting met het werkblad. Met gietijzeren pannendragers en bedieningsknoppen met metalen afwerking wordt de nieuwe gasrange afgemaakt. Er is de mogelijkheid om voor een BridgeBurner in de gaskookplaat te kiezen: deze combineert twee afzonderlijke branders tot één grote warmtebron. 
 
ProSource
De AEG ProSource is een stijlvolle 3-in-1 keukenkraan met boiler, die 24 uur per dag zorgt voor kokend water. De boiler is voorzien van een titanium binnenkant waardoor een perfecte smaak wordt gegarandeerd. Behalve kokend water levert ProSource natuurlijk ook gewoon heet en koud water – allemaal uit één kraan. De uitloop en draaiknoppen zijn geïsoleerd en dus veilig aan te raken bij het gebruik van kokend water. AEG ProSource is leverbaar in chroom of roestvrij staal, met een ronde of haakse uitloop en met een 4 liter of 8 liter boiler.
 
CustomFlex™: het meest flexibele opbergsysteem
Levensmiddelen worden vaak op een inefficiënte manier in de koelkast bewaard, zonder rekening te houden met seizoensproducten of speciale eetpatronen. Daarom bedacht AEG het concept CustomFlex™. Bij CustomFlex™ koelkasten is de binnenkant van de deur geheel naar eigen wens in te delen. De speciale vakken, in diverse maten, kunnen op verschillende plaatsen in de deur worden bevestigd. Behalve vakken zijn er ook speciale clips waaraan zakjes kunnen worden bevestigd om bijvoorbeeld overgebleven schijfjes citroen in te bewaren. De vakken en clips bieden samen legio mogelijkheden om de deur van de koelkast geheel naar wens en behoefte in te delen.
Het slimme CustomFlex opbergsysteem maakt het gemakkelijk om voedsel snel te verplaatsen, afhankelijk van wat er op dat moment in de koelkast staat. Dankzij de TwinTech koeling blijven producten langer vers. Het CustomFlex opbergsysteem is verkrijgbaar in vrijstaande koelkasten en vanaf april ook verkrijgbaar in inbouw koelkasten met combi bottom.
 
Perfect installation
De ingenieurs van AEG hebben de laatste jaren niet alleen gefocust op innovatie en kwaliteit, maar ook op optimalisatie van inbouwtechniek. Met de producten van AEG wordt 39% montagetijd bespaard bij de inbouw van de keuken ten opzichte van vergelijkbare concurrenten. Voor de eenvoudige montage van de AEG inbouwapparatuur is maar één ding nodig: de Torx 20-schroevendraaier. Dit ene stuk gereedschap werkt voor alle apparaten: het wisselen van gereedschap is niet meer nodig.
 
AEG ovens zijn niet alleen snel gemonteerd en klaar voor gebruik, ze hebben ook de minste inbouwvoorschriften wat betreft ventilatie. Dankzij de speciale constructie van de AEG ovens en van de inbouwmagnetrons zijn er geen geventileerde nissen of ventilatieroosters nodig, wat gelijk zorgt voor een esthetisch voordeel.
 
Dankzij een nieuw, revolutionair SlidingHinge schuifscharniersysteem biedt de ProClean™ vaatwasser tal van installatiemogelijkheden. De ProClean™ vaatwasser past namelijk in elke nis, met een hoogte van 82 cm tot 94 cm en een sokkelhoogte van 0 cm tot 26 cm. 
 
Met het gepatenteerde SlidingHinge schuifscharniersysteem glijdt het meubelpaneel langs de deur van het apparaat, waardoor deze technologie ook geschikt is voor inbouw op hoogte. Onze modellen passen dankzij deze slimme sleepdeurtechniek in alle nissen. 
 
 
AEG ÖKOMix wasmachines
De AEG ÖKOMix wasmachines zorgen voor een superieur resultaat. Deze wasmachines zorgen er namelijk voor dat wasmiddel en wasverzachter eerst vermengd worden met water. Deze mix wordt daarna gelijkmatig over de was verdeeld. Hiermee zal elke vezel, stuk voor stuk, dezelfde verzorgende behandeling krijgen, wat voor een aantoonbaar zachtere en frissere was zorgt. Juist omdat ÖKOMix machines het wasmiddel optimaal gebruiken, wassen ze op 30 graden nét zo schoon als andere machines op 40 graden. Dit bespaart tot 50% op de energiekosten. Deze zuinigheid in combinatie met het speciaal ontwikkelde wolprogramma zorgen ervoor dat deze wasmachines het Woolmark Green certificaat hebben gekregen.
 
De wasmachines hebben het OptiSense systeem, dat zorgt voor een effectieve wasbeurt. Zo is de lengte van de wasbeurt aangepast aan het gewicht van het wasgoed. Deze gelijkmatige verdeling is niet alleen goed voor het milieu, het geeft de stoffen ook uitzonderlijke zorg zonder dat het leidt tot onnodige slijtage. De ÖKOInverter motor (permanente magneetmotor), met 10 jaar garantie, bespaart veel energie en is zeer krachtig in zijn prestaties. De motor is ongeveer 50% efficiënter dan een gewone inverter motor en zelfs 75% efficiënter dan een gewone motor met koolborstels.
 
ÖKOKombi Plus
De was-droogcombinaties van AEG bieden volledige verzorging van het wasgoed in een enkele machine. De ÖKOKombi Plus was-droogcombinatie geeft het resultaat van onze beste wasmachine en onze beste droger, samen in één machine die maar de helft van de ruimte inneemt. De was-droogcombinaties zijn ook uitgerust met OptiSense-technologie, dit zorgt ervoor dat uw was nooit te lang wordt gewassen of gedroogd. Het heeft een uitgebreide keus aan handmatige programma´s, voor een flexibele behandeling van de kleding. De AEG ÖKOKombi Plus is ’s werelds meest efficiënte was/droogcombinatie. Dankzij de warmtepomptechnologie valt dit model in energie-efficiëntieklasse A-40% en bespaar je dus 40% energie ten opzichte van vergelijkbare modellen met een A-label.
DualSense was-droogcombinatie
De AEG was-droogcombinatie met DualSense technologie beschermt zelfs de meest delicate kleding. Gevoelige stoffen en materialen worden vaak met de hand gewassen en gedroogd om niet te krimpen en te beschadigen. Met de nieuwe DualSense AEG wasdroger kunnen delicate stoffen veilig aan de machine worden toevertrouwd. 
 
De AEG DualSense is een echte turbo wanneer een blouse of top nog even gewassen en gedroogd moet worden, maar u hem snel weer aan wilt hebben. Het NonStop 60 minuten programma droogt tot een kilo wasgoed binnen 60 minuten. De oppervlakte van de XXL soft trommel is speciaal ontworpen om delicate kleding optimaal te beschermen dankzij de kleine, zachte en afgeronde gaten. Het Woolmark Blue certificaat bevestigt de beste zorg voor kleding met de DualSense wasdroger. 
 
De nieuwe Compact Collection van Electrolux wassen
Voor de kleinere huishoudens heeft Electrolux de nieuwe Compact Collection, die bestaat uit wasmachines die smal en niet zo diep zijn, maar dezelfde werking hebben als de grotere wasmachines. Ook de Compact Collection heeft het Woolmark certificaat, wat de beste zorg voor kleding bevestigd. De wasmachines besparen 50% van de ruimte en zijn zeer geschikt onder lage opbergkastjes, achter deuren en in nissen. De Compact Collection kan tussen 4 en 7 kg wassen en heeft zelfs handwas en wolwas opties. Met de TimeManager is het mogelijk om uit 8 verschillende was cycli te kiezen en met DelayStart kan je de was uitstellen.
 
AEG AbsoluteCare™ drogers
De meeste mensen durven kleding van wol of zijde niet in een droogautomaat te drogen. Bij een onjuiste behandeling kan wol namelijk krimpen of vervilten en kan zijde vormeloos worden. De AEG Protex drogers zijn de beste keuze voor uw tere stoffen vanwege het AbsoluteCare systeem. Dit systeem bevat speciale droogprogramma’s voor verschillende materialen – zoals het gepatenteerde wolprogramma dat het krimpen van kleding voorkomt. De innovatieve inverter motor zorgt voor een ongeëvenaarde trommelsnelheid. Wollen kleding wordt door de trommelsnelheid en –draairichting geheel plat tegen de trommel gehouden. Delicate vezels zijn beschermd tegen schadelijke bewegingen, wat resulteert in een gegarandeerd krimpvrij droogresultaat. Ook stopt de trommel elke 15 minuten kort zodat de wollen kleding anders komt te liggen en zo gelijkmatig droogt. Bij het zijdeprogramma wordt gebruik gemaakt van een extra lage temperatuur. Hierbij draait de trommel echter juist langzamer en afwisselend links- en rechtsom om kreukvorming en vormverlies te voorkomen. Nu kan gerust al jouw kleding in de droger, want AEG AbsoluteCare™ drogers zorgen voor vormbehoud en een kreukvrij resultaat.
 
MyAEG App: De toekomst binnen handbereik
De nieuw ontwikkelde MyAEG app combineert connectiviteit met huishoudelijke bezigheden als koken en wassen; een slim huishouden is binnen handbereik met deze nieuwe app. 
Voor het wassen van kleding geeft de app tips om kledingstukken langer mooi te houden en de levensduur te verlengen. De My AEG app helpt gebruikers met de warboel aan was symbolen en geeft uitleg om kledingstukken volgens de wasvoorschriften te wassen. Iedereen die zijn AEG wasmachine registreert kan de app downloaden en ontdekken welk wasprogramma het beste aansluit bij de wasvoorschriften. MyAEG app is verkrijgbaar voor Apple en Android apparaten in 2016.
Zanussi 100 jaar
Dit jaar bestaat Zanussi alweer 100 jaar. In 1916 begon de jonge, ondernemende Antonio Zanussi in het noordoosten van Italië met het maken van ovens. Al snel ontwikkelde hij een hele reeks innovatieve producten en groeide in de jaren '50 het bedrijf onder leiding van Antonio's zoon uit tot 300 werknemers. Zo stonden al snel onze innovatieve gasovens in heel Europa bekend om hun compactheid, prestaties en gebruiksgemak. In de jaren '80 werd Zanussi onderdeel van Electrolux AB Stockholm, waardoor het apparaten van Italiaans design en kwaliteit kon blijven maken. 

Alphen aan de Rijn, januari 2016 – Electrolux Home Products opent de deuren voor haar relaties met de Electrolux Dealershow. Dit jaar is het thema ’perfecte chemie’, de formule voor sales en succes. Deze chemie zal ontstaan op de Electrolux Dealershow 2016 van 11 tot en met 14 januari en 18 tot en met 20 januari in Alphen aan den Rijn. 

 
AEG PlusSteam ovens
Knapperig brood in een handomdraai maken? Professionele bakkers weten al jaren dat een vleugje stoom zorgt voor betere resultaten bij de bereiding van bijvoorbeeld brood, cake, koekjes en taarten. Stoom helpt namelijk het deeg beter rijzen en zorgt ervoor dat de binnenkant zacht en smakelijk blijft terwijl de hetelucht zorgt voor de juiste kleur en een knapperige korst. De PlusSteam ovens van AEG hebben een functie die de eerste 10 tot 15 minuten zorgt voor een optimale atmosfeer met stoom, wat een laagje vochtig zetmeel op het oppervlak geeft. Dit laat het deeg rijzen en helpt bij het creëren van een zachte textuur. De hete lucht wordt daarna toegevoegd om het de juiste kleur te geven en de korst van het gerecht te perfectioneren. 
Tijdens de Dealershow zal in de ochtend de AEG ProCombi Bakery de geur van croissants in het Electrolux Experience Center verspreiden en de hele dag door zullen er heerlijke broden, appeltaarten en andere zoetigheden gebakken worden. Maar er zullen ook vanuit de AEG ProCombi FoodTuk heerlijke broodjes pulled pork geserveerd worden.
 
ProBlack-range
AEG zal tijdens de Dealershow ook aandacht besteden aan de ProBlack range, bestaande uit een 
60 cm ProCombi Plus stoomoven en een drietal compacte modellen, een koffiemachine en een multi heteluchtoven met magnetronfunctie. Het exterieur van zwart glas wordt gecombineerd met zwart geanodiseerde, aluminium handgrepen en maakt deze AEG ProBlack apparaten echte blikvangers in je nieuwe keuken.
 
PureBlack
Aansluitend op de apparaten van de ProBlack range is er de PureBlack inductierange, waarbij de kookplaat beschikt over een uniek PureBlack-design dat perfect aansluit bij elke keukenstijl. In april wordt een verdere uitbreiding verwacht met een 60 cm, 68 en een 80 cm model inclusief Flexibridge zone, die het oppervlak onder de pannen detecteert en verwarmt, afhankelijk van de grootte, vorm of positie van uw pannen binnen de kookzone.
 
Premium gasrange
De gasrange van AEG is uitgebreid met luxe gaskookplaten met high efficiency branders: ze zijn tot 20% sneller en zuiniger dan traditionele branders en hebben een quick ignition-vonkonsteking, wat voor een groter bedieningsgemak zorgt. Het keramische glas en het strakke design zorgt voor een perfecte aansluiting met het werkblad. Met gietijzeren pannendragers en bedieningsknoppen met metalen afwerking wordt de nieuwe gasrange afgemaakt. Er is de mogelijkheid om voor een BridgeBurner in de gaskookplaat te kiezen: deze combineert twee afzonderlijke branders tot één grote warmtebron. 
ProSource
De AEG ProSource is een stijlvolle 3-in-1 keukenkraan met boiler, die 24 uur per dag zorgt voor kokend water. De boiler is voorzien van een titanium binnenkant waardoor een perfecte smaak wordt gegarandeerd. Behalve kokend water levert ProSource natuurlijk ook gewoon heet en koud water – allemaal uit één kraan. De uitloop en draaiknoppen zijn geïsoleerd en dus veilig aan te raken bij het gebruik van kokend water. AEG ProSource is leverbaar in chroom of roestvrij staal, met een ronde of haakse uitloop en met een 4 liter of 8 liter boiler.
 
CustomFlex™: het meest flexibele opbergsysteem
Levensmiddelen worden vaak op een inefficiënte manier in de koelkast bewaard, zonder rekening te houden met seizoensproducten of speciale eetpatronen. Daarom bedacht AEG het concept CustomFlex™. Bij CustomFlex™ koelkasten is de binnenkant van de deur geheel naar eigen wens in te delen. De speciale vakken, in diverse maten, kunnen op verschillende plaatsen in de deur worden bevestigd. Behalve vakken zijn er ook speciale clips waaraan zakjes kunnen worden bevestigd om bijvoorbeeld overgebleven schijfjes citroen in te bewaren. De vakken en clips bieden samen legio mogelijkheden om de deur van de koelkast geheel naar wens en behoefte in te delen.
Het slimme CustomFlex opbergsysteem maakt het gemakkelijk om voedsel snel te verplaatsen, afhankelijk van wat er op dat moment in de koelkast staat. Dankzij de TwinTech koeling blijven producten langer vers. Het CustomFlex opbergsysteem is verkrijgbaar in vrijstaande koelkasten en vanaf april ook verkrijgbaar in inbouw koelkasten met combi bottom.
 
Perfect installation
De ingenieurs van AEG hebben de laatste jaren niet alleen gefocust op innovatie en kwaliteit, maar ook op optimalisatie van inbouwtechniek. Met de producten van AEG wordt 39% montagetijd bespaard bij de inbouw van de keuken ten opzichte van vergelijkbare concurrenten. Voor de eenvoudige montage van de AEG inbouwapparatuur is maar één ding nodig: de Torx 20-schroevendraaier. Dit ene stuk gereedschap werkt voor alle apparaten: het wisselen van gereedschap is niet meer nodig.
 
AEG ovens zijn niet alleen snel gemonteerd en klaar voor gebruik, ze hebben ook de minste inbouwvoorschriften wat betreft ventilatie. Dankzij de speciale constructie van de AEG ovens en van de inbouwmagnetrons zijn er geen geventileerde nissen of ventilatieroosters nodig, wat gelijk zorgt voor een esthetisch voordeel.
 
Dankzij een nieuw, revolutionair SlidingHinge schuifscharniersysteem biedt de ProClean™ vaatwasser tal van installatiemogelijkheden. De ProClean™ vaatwasser past namelijk in elke nis, met een hoogte van 82 cm tot 94 cm en een sokkelhoogte van 0 cm tot 26 cm. 
 
Met het gepatenteerde SlidingHinge schuifscharniersysteem glijdt het meubelpaneel langs de deur van het apparaat, waardoor deze technologie ook geschikt is voor inbouw op hoogte. Onze modellen passen dankzij deze slimme sleepdeurtechniek in alle nissen. 
 
AEG ÖKOMix wasmachines
De AEG ÖKOMix wasmachines zorgen voor een superieur resultaat. Deze wasmachines zorgen er namelijk voor dat wasmiddel en wasverzachter eerst vermengd worden met water. Deze mix wordt daarna gelijkmatig over de was verdeeld. Hiermee zal elke vezel, stuk voor stuk, dezelfde verzorgende behandeling krijgen, wat voor een aantoonbaar zachtere en frissere was zorgt. Juist omdat ÖKOMix machines het wasmiddel optimaal gebruiken, wassen ze op 30 graden nét zo schoon als andere machines op 40 graden. Dit bespaart tot 50% op de energiekosten. Deze zuinigheid in combinatie met het speciaal ontwikkelde wolprogramma zorgen ervoor dat deze wasmachines het Woolmark Green certificaat hebben gekregen.
 
De wasmachines hebben het OptiSense systeem, dat zorgt voor een effectieve wasbeurt. Zo is de lengte van de wasbeurt aangepast aan het gewicht van het wasgoed. Deze gelijkmatige verdeling is niet alleen goed voor het milieu, het geeft de stoffen ook uitzonderlijke zorg zonder dat het leidt tot onnodige slijtage. De ÖKOInverter motor (permanente magneetmotor), met 10 jaar garantie, bespaart veel energie en is zeer krachtig in zijn prestaties. De motor is ongeveer 50% efficiënter dan een gewone inverter motor en zelfs 75% efficiënter dan een gewone motor met koolborstels.
 
ÖKOKombi Plus
De was-droogcombinaties van AEG bieden volledige verzorging van het wasgoed in een enkele machine. De ÖKOKombi Plus was-droogcombinatie geeft het resultaat van onze beste wasmachine en onze beste droger, samen in één machine die maar de helft van de ruimte inneemt. De was-droogcombinaties zijn ook uitgerust met OptiSense-technologie, dit zorgt ervoor dat uw was nooit te lang wordt gewassen of gedroogd. Het heeft een uitgebreide keus aan handmatige programma´s, voor een flexibele behandeling van de kleding. De AEG ÖKOKombi Plus is ’s werelds meest efficiënte was/droogcombinatie. Dankzij de warmtepomptechnologie valt dit model in energie-efficiëntieklasse A-40% en bespaar je dus 40% energie ten opzichte van vergelijkbare modellen met een A-label.
 
DualSense was-droogcombinatie
De AEG was-droogcombinatie met DualSense technologie beschermt zelfs de meest delicate kleding. Gevoelige stoffen en materialen worden vaak met de hand gewassen en gedroogd om niet te krimpen en te beschadigen. Met de nieuwe DualSense AEG wasdroger kunnen delicate stoffen veilig aan de machine worden toevertrouwd. 
 
De AEG DualSense is een echte turbo wanneer een blouse of top nog even gewassen en gedroogd moet worden, maar u hem snel weer aan wilt hebben. Het NonStop 60 minuten programma droogt tot een kilo wasgoed binnen 60 minuten. De oppervlakte van de XXL soft trommel is speciaal ontworpen om delicate kleding optimaal te beschermen dankzij de kleine, zachte en afgeronde gaten. Het Woolmark Blue certificaat bevestigt de beste zorg voor kleding met de DualSense wasdroger. 
 
De nieuwe Compact Collection van Electrolux wassen
Voor de kleinere huishoudens heeft Electrolux de nieuwe Compact Collection, die bestaat uit wasmachines die smal en niet zo diep zijn, maar dezelfde werking hebben als de grotere wasmachines. Ook de Compact Collection heeft het Woolmark certificaat, wat de beste zorg voor kleding bevestigd. De wasmachines besparen 50% van de ruimte en zijn zeer geschikt onder lage opbergkastjes, achter deuren en in nissen. De Compact Collection kan tussen 4 en 7 kg wassen en heeft zelfs handwas en wolwas opties. Met de TimeManager is het mogelijk om uit 8 verschillende was cycli te kiezen en met DelayStart kan je de was uitstellen.
 
AEG AbsoluteCare™ drogers
De meeste mensen durven kleding van wol of zijde niet in een droogautomaat te drogen. Bij een onjuiste behandeling kan wol namelijk krimpen of vervilten en kan zijde vormeloos worden. De AEG Protex drogers zijn de beste keuze voor uw tere stoffen vanwege het AbsoluteCare systeem. Dit systeem bevat speciale droogprogramma’s voor verschillende materialen – zoals het gepatenteerde wolprogramma dat het krimpen van kleding voorkomt. De innovatieve inverter motor zorgt voor een ongeëvenaarde trommelsnelheid. Wollen kleding wordt door de trommelsnelheid en –draairichting geheel plat tegen de trommel gehouden. Delicate vezels zijn beschermd tegen schadelijke bewegingen, wat resulteert in een gegarandeerd krimpvrij droogresultaat. Ook stopt de trommel elke 15 minuten kort zodat de wollen kleding anders komt te liggen en zo gelijkmatig droogt. Bij het zijdeprogramma wordt gebruik gemaakt van een extra lage temperatuur. Hierbij draait de trommel echter juist langzamer en afwisselend links- en rechtsom om kreukvorming en vormverlies te voorkomen. Nu kan gerust al jouw kleding in de droger, want AEG AbsoluteCare™ drogers zorgen voor vormbehoud en een kreukvrij resultaat.
 
MyAEG App: De toekomst binnen handbereik
De nieuw ontwikkelde MyAEG app combineert connectiviteit met huishoudelijke bezigheden als koken en wassen; een slim huishouden is binnen handbereik met deze nieuwe app. 
Voor het wassen van kleding geeft de app tips om kledingstukken langer mooi te houden en de levensduur te verlengen. De My AEG app helpt gebruikers met de warboel aan was symbolen en geeft uitleg om kledingstukken volgens de wasvoorschriften te wassen. Iedereen die zijn AEG wasmachine registreert kan de app downloaden en ontdekken welk wasprogramma het beste aansluit bij de wasvoorschriften. MyAEG app is verkrijgbaar voor Apple en Android apparaten in 2016.
 
Zanussi 100 jaar
Dit jaar bestaat Zanussi alweer 100 jaar. In 1916 begon de jonge, ondernemende Antonio Zanussi in het noordoosten van Italië met het maken van ovens. Al snel ontwikkelde hij een hele reeks innovatieve producten en groeide in de jaren '50 het bedrijf onder leiding van Antonio's zoon uit tot 300 werknemers. Zo stonden al snel onze innovatieve gasovens in heel Europa bekend om hun compactheid, prestaties en gebruiksgemak. In de jaren '80 werd Zanussi onderdeel van Electrolux AB Stockholm, waardoor het apparaten van Italiaans design en kwaliteit kon blijven maken. Speciaal vanwege het 100 jarig bestaan van Zanussi is er een 100 euro cashback: bij de Zanussi A++ Warmtepompdroger ZDH8353W zal 100 euro worden terug gegeven.
 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

AEG Innovaties IFA
AEG Installatie App
My AEG App
Nieuwe AEG was/droogcombinatie collectie

LINKS

Website AEG

SOCIAL MEDIA AEG

Electrolux is een wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik, dankzij de verkoop van meer dan 50 miljoen producten aan consumenten in meer dan 150 markten per jaar. Het bedrijf focust op innovatieve oplossingen die ontwikkeld zijn op basis van inzicht in wat consumenten en professionals echt willen. Electrolux produceert onder andere koelkasten, vaatwassers, wasmachines, waterkokers, airconditioners en kleine apparaten  zoals stofzuigers. Al deze apparaten vallen onder de betrouwbare merken Electrolux, AEG, Zanussi. Ga voor meer informatie naar www.electrolux.com/press en www.electrolux.com/news.