Broodstartpakket DesemenzoBroodstartpakket DesemenzoBroodstartpakket DesemenzoBroodstartpakket Desemenzo
terug naar pressroom

Broodstartpakket Desemenzo

Bij aanschaf PlusSteam-oven een gratis broodstartpakket van Edwin Klaasen

Consumenten krijgen nu tijdelijk bij aanschaf van een PlusSteam-oven van AEG een gratis broodstartpakket van Edwin Klaasen, oprichter Desemenzo en auteur van het boek ‘Ik bak geweldig. Jij trouwens ook’. Het pakket ter waarde van 79 euro bestaat uit 7 zakken bloem of meel, zeezout en het kookboek waarmee de consument zelf desembrood thuis kan bakken, dé specialiteit van Edwin Klaasen sinds 2007. 


In Edwins ogen illustreert desembrood als geen ander de puurheid van het échte bakken. Het vraagt tijd, gevoel en kennis. Edwin bakt zijn broden zelf van speciaal geselecteerde grondstoffen en het is zijn wens dat mensen bewuster met brood omgaan. En zoals Edwin zegt: “Respect voor brood krijg je als je het zelf bakt.”

 

Stoom voor een goudbruine krokante korst
De PlusSteam-ovens van AEG zijn de perfecte oplossing voor consumenten die voor een relatief lage meerprijs willen genieten van de voordelen van het bakken met stoom. Met één druk op de knop wordt tijdens de eerste 15 minuten van het bakproces stoom toegevoegd. De ovens zorgen voor de juiste hoeveelheid vocht, wat resulteert in brood met een knapperige korst én een luchtige binnenkant. De consument kan de stoomfunctie ook gebruiken om het brooddeeg te laten rijzen voordat het in broden zal worden gevormd. 


Een schonere oven, betere smaak en textuur
Additionele functies van de multifunctionele oven met PlusSteam functie maken het bakken en het onderhoud efficiënter:

- Pyroluxe® Plus zelfreiniging
- Easy-to-clean email
- XXL om meer te kunnen bakken in een sessie – meer dan 3 keer de normale hoeveelheid, ovenruimte: 71 liter

 

De actie loopt van 1 juli t/m 13 december 2016 tot de voorraad strekt. Ga voor de actievoorwaarden naar www.aeg.nl/acties

 

Actiemodellen
De actie is van toepassing op de volgende AEG PlusSteam-ovens:
BP301350WM
BE3013501M
BE3013521M
BP301352WM

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

AEG Innovaties IFA
AEG Installatie App
My AEG App
Nieuwe AEG was/droogcombinatie collectie

LINKS

AEG Nederland
Taking Taste Further

SOCIAL MEDIA AEG

AEG is onderdeel van de Electrolux Groep, een wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik, dankzij de verkoop van meer dan 40 miljoen producten aan consumenten in meer dan 150 markten per jaar. Het bedrijf focust op innovatieve oplossingen die ontwikkeld zijn op basis van inzicht in wat consumenten echt willen. Electrolux produceert onder andere koelkasten, vaatwassers, ovens, wasmachines, waterkokers, airconditioners en kleine apparaten zoals stofzuigers. Al deze apparaten vallen onder betrouwbare merken als Electrolux, AEG, Zanussi.