AEG oven met PlusSteamAEG oven met PlusSteamAEG oven met PlusSteam
terug naar pressroom

AEG oven met PlusSteam

Met de AEG PlusSteam oven voegt u met één druk op de knop stoom toe voor een krokanter resultaat

Met de AEG PlusSteam oven voegt u met één druk op de knop stoom toe voor een krokanter resultaat
 
Er is niets zo lekker als nog warm, vers gebakken brood dat de bakker net uit de oven heeft gehaald. Hoe fijn is het om dagelijks zelf je brood met knapperige en goudbruine korst te bakken? Tot nu toe was het een moeilijk proces om perfect luchtig brood met een krokante laag thuis voor elkaar te krijgen. AEG biedt hulp met een oven die het gemakkelijk maakt om hèt perfecte brood te bakken, elke keer weer. 
 
“Lekkere en gezonde recepten zelf maken is populairder dan ooit. Er gaat niks boven die heerlijke geur die de keuken vult en de smaak van vers gebakken brood. Met de AEG PlusSteam oven kan iedereen vol vertrouwen zijn of haar eigen brood bakken, zonder zich zorgen te maken of het deeg wel zal rijzen of een mooie bruine korst krijgt”, zegt XXX van AEG. 
 
Als toevoeging op alle standaard functies heeft de multifunctionele heteluchtoven nu de 'PlusSteam optie'. In de uitholling van de bodem van de oven schenk je eenvoudig wat water (100 ml). Vervolgens selecteer je het PlusSteam programma en druk je op de PlusSteam knop om te activeren. 
 
“Door op de knop te drukken wordt in de eerste 10-15 minuten een vochtige atmosfeer met stoom in de oven gecreëerd, daardoor kan het deeg optimaal rijzen en blijft het vochtig vanbinnen. Het toegevoegde vocht verbetert de smaak terwijl hetelucht zorgt voor een mooie, goudkleurig krokante korst.”, legt ### van AEG uit.
 
“Met de PlusSteam functie kan iedereen eenvoudig de mooiste en heerlijkste broden èn taarten bakken, zonder de eventuele angst dat het mislukt”, voegt XXX toe. “Net als ervaren bakkers.”
 
De stoomfunctie kan ook gebruikt worden om gistdeeg te laten rijzen, voordat het zal worden gevormd in broden. “Dit is een cruciale stap in het bakproces waarbij de omgevingstemperatuur een grote rol speelt”, voegt XXX toe. “Onze oven helpt je om constant een goed resultaat te creëren, waar het met de gebruikelijke methoden makkelijker is om hierin te falen.”
 
 
Een schonere oven, betere smaak en textuur
Deze additionele functies van de PlusSteam oven maken het bakken en het onderhoud nog efficiënter:
•    Pyroluxe® Plus zelfreiniging
•    Easy-to-clean email 
•    XXL om meer te kunnen bakken in een sessie – meer dan 3 keer de normale hoeveelheid, ovenruimte: 71 litEr is niets zo lekker als nog warm, vers gebakken brood dat de bakker net uit de oven heeft gehaald. Hoe fijn is het om dagelijks zelf je brood met knapperige en goudbruine korst te bakken? Tot nu toe was het een moeilijk proces om perfect luchtig brood met een krokante laag thuis voor elkaar te krijgen. AEG biedt hulp met een oven die het gemakkelijk maakt om hèt perfecte brood te bakken, elke keer weer. 

Er is niets zo lekker als nog warm, vers gebakken brood dat de bakker net uit de oven heeft gehaald. Hoe fijn is het om dagelijks zelf je brood met knapperige en goudbruine korst te bakken? Tot nu toe was het een moeilijk proces om perfect luchtig brood met een krokante laag thuis voor elkaar te krijgen. AEG biedt hulp met een oven die het gemakkelijk maakt om hèt perfecte brood te bakken, elke keer weer. 

 

“Lekkere en gezonde recepten zelf maken is populairder dan ooit. Er gaat niks boven die heerlijke geur die de keuken vult en de smaak van vers gebakken brood. Met de AEG PlusSteam oven kan iedereen vol vertrouwen zijn of haar eigen brood bakken, zonder zich zorgen te maken of het deeg wel zal rijzen of een mooie bruine korst krijgt”, zegt Remo Perotti, Range Manager Kitchen BeNeLux van AEG. 

 

Als toevoeging op alle standaard functies heeft de multifunctionele heteluchtoven nu de 'PlusSteam optie'. In de uitholling van de bodem van de oven schenk je eenvoudig wat water (100 ml). Vervolgens selecteer je een programma en druk je op de PlusSteam knop om de stoomfunctie te activeren. 

 

“Door op de knop te drukken wordt in de eerste 10-15 minuten een vochtige atmosfeer met stoom in de oven gecreëerd, daardoor kan het deeg optimaal rijzen en blijft het vochtig vanbinnen. Het toegevoegde vocht verbetert de smaak terwijl hetelucht zorgt voor een mooie, goudkleurig krokante korst.”, legt Remo Perotti uit.

 

“Met de PlusSteam functie kan iedereen eenvoudig de mooiste en heerlijkste broden èn taarten bakken, zonder de eventuele angst dat het mislukt”, voegt Perotti toe. “Net als ervaren bakkers.”

 

De stoomfunctie kan ook gebruikt worden om gistdeeg te laten rijzen, voordat het zal worden gevormd in broden. “Dit is een cruciale stap in het bakproces waarbij de omgevingstemperatuur een grote rol speelt”, voegt Perotti toe. “Onze oven helpt je om constant een goed resultaat te creëren, waar het met de gebruikelijke methoden makkelijker is om hierin te falen.”

 

 

Modeltype: BP301350WM 

Voor een relatief kleine meerprijs ten opzichte van een gewone multifunctionele heteluchtoven heeft u al een AEG multifunctionele heteluchtoven mét PlusSteam functie.

 

Een schonere oven, betere smaak en textuur

Deze additionele functies van de PlusSteam oven maken het bakken en het onderhoud nog efficiënter:

Pyroluxe® Plus zelfreiniging

Easy-to-clean email

XXL om meer te kunnen bakken in een sessie – meer dan 3 keer de normale hoeveelheid, ovenruimte: 71 liter

 

Lees meer op:

http://www.aeg.nl/Plan-Design/Serie/Multifunctionele-oven-met-PlusSteam/

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Red Dot Award 2017
Care Label Project
Comfortlift vaatwasser
AEG kookworkshops in de Librije

LINKS

AEG Nederland

SOCIAL MEDIA AEG