AEG op KüchenmeileAEG op KüchenmeileAEG op Küchenmeile
terug naar pressroom

AEG op Küchenmeile

AEG aanwezig op Küchenmeile 2015 met nieuwste keukenapparatuur

Tijdens de Küchenmeile, van 20 tot en met 24 september in het Messe Ausstellungs Zentrum (MAZ) in Löhne, zal AEG haar nieuwe generatie keukenapparatuur presenteren; de multifunctionele ovens met PlusSteam-functie, naast de reeds bestaande PureBlack kookplaten van 90 cm en 78 cm komt er nu ook een 70 cm en een 60 cm model, schouwafzuigkappen met speciale Breeze-functie, een nieuw model diepvrieskast in nis 140 cm zodat elke nismaat de perfecte side-by-side combinatie heeft en nog betere AEG vaatwassers met TimeSaver-functie.

 

De nieuwe generatie multifunctionele ovens van AEG
Stoom is natuurlijk niet alleen geschikt voor de bereiding van groenten of vis. Professionele bakkers weten al jaren dat een vleugje stoom zorgt voor betere resultaten bij de bereiding van bijvoorbeeld brood, cake, koekjes en taarten. Stoom helpt namelijk het deeg beter rijzen en zorgt ervoor dat de binnenkant zacht en smakelijk blijft terwijl de hete lucht zorgt voor de juiste kleur en een knapperige korst. Voor consumenten die graag bakken introduceert AEG dan ook een nieuwe generatie multifunctionele ovens met een speciale PlusSteam-functie. Bij deze ovens is het toevoegen van stoom aan het bakproces heel eenvoudig. Gewoon een kwestie van 100 ml water in de uitsparing in de bodem van de oven gieten en de PlusSteam-functie op het bedieningspaneel selecteren. De AEG multifunctionele oven met PlusSteam functie overbrugt op deze manier de kloof tussen onze stoomovens en een multifunctionele oven.

 

Pure Black kookplaten van AEG: onzichtbaar mooi

Deze kookplaat serie beschikt over een uniek Pure Black-design dat perfect aansluit bij elke keukenstijl. Omdat bij de AEG Pure Black kookplaten geen gebruik wordt gemaakt van gedrukte graphics, is het eerste wat u ziet een volledig glad, zwart en glanzend oppervlak. Zodra de kookplaat wordt ingeschakeld, gaat de verlichting aan en worden de bedieningselementen en kookzone-aanduidingen pas zichtbaar. Op deze inductiekookplaat kunt u uw pan overal zetten om te verhitten. Zorg er gewoon voor dat het kruisje bedekt wordt en de zone past zich automatisch aan de maat en de plaats van uw kookgerei aan. Om aan de vraag uit de markt naar deze populaire, design kookplaten tegemoet te komen, heeft AEG aan de bestaande range een 70 én een 60 cm breed model toegevoegd.

 

Breeze-functie: houdt de keuken geruisloos geurvrij.
AEG introduceert een aantal nieuwe schouwafzuigkappen met de speciale Breeze-functie. Deze functie kan na het koken worden geactiveerd en zorgt er zo geruisloos mogelijk voor dat de lucht in de keuken wordt verfrist en ontdaan van kookluchtjes. Ideaal voor een moderne open keuken of eetkeuken, waarbij de afzuigkap niet storend is tijdens het tafelen. 

 

AEG koel- en vrieskasten: in elke nismaat een passende combinatie
AEG koel- en vrieskasten houden levensmiddelen niet alleen koud maar ook vers en smakelijk. Met gebruiksvriendelijke voorzieningen zoals de handige en energiezuinige NoFrost-functie of de innovatieve LongFresh laden. En elektronische besturing voor een absoluut veilige bediening. Met de nieuwe, 140 cm hoge diepvrieskast AGN81400C0, heeft AEG nu in elke standaard nismaat de perfecte side-by-side combinatie in het assortiment.

 

Schitterende resultaten met de vaatwassers van AEG in de helft van de tijd
Met de TimeSaver-functie kan de cyclusduur van bepaalde programma’s worden verminderd zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. De druk en de temperatuur van het water worden verhoogd maar de afwas- en droogfase worden verkort. De duur van het totale programma neemt met ongeveer 50% af en is nu nog stiller tot 42dB.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
x.liebregts@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

AEG Innovaties IFA
AEG Installatie App
My AEG App
Nieuwe AEG was/droogcombinatie collectie

LINKS

AEG

SOCIAL MEDIA AEG

Over Electrolux

Electrolux is een wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik, dankzij de verkoop van meer dan 50 miljoen producten aan consumenten in meer dan 150 markten per jaar. Het bedrijf focust op innovatieve oplossingen die ontwikkeld zijn op basis van inzicht in wat consumenten en professionals echt willen. Electrolux produceert onder andere koelkasten, vaatwassers, wasmachines, waterkokers, airconditioners en kleine apparaten  zoals stofzuigers. Al deze apparaten vallen onder de betrouwbare merken Electrolux, AEG, Zanussi. Ga voor meer informatie naar www.electrolux.com/press en www.electrolux.com/news.