AEG gratis wasbeurten
terug naar pressroom

AEG gratis wasbeurten

Gratis wasbeurten bij aankoop van een AEG wasautomaat of was/droogcombinatie

Bij aankoop van een AEG wasautomaat of een AEG was/droogcombinatie ontvangen consumenten tijdens de actieperiode van 1 februari t/m 30 april 2017 een pakket van Ariel en Lenor, geschikt voor 50 of 100 wasbeurten cadeau.

 

De wasmachines en drogers van AEG gebruiken innovatieve technologieën die helpen bij het duurzaam wassen en drogen. Het resultaat is een schone en frisse was van topkwaliteit. De was loopt minder schade en kreukels op, terwijl elke vezel diep gereinigd wordt. Consumenten kunnen dit meteen zelf ervaren, al vanaf de eerste grátis was. Bij aanschaf van een nieuwe AEG wasautomaat of een AEG was/droogcombinatie krijgen zij tijdelijk een pakket Ariel en Lenor voor 50 of 100 wasbeurten cadeau.

Bij de aanschaf van een wasautomaat uit de AEG 6000-serie ontvangen de consumenten een pakket van Ariel en Lenor geschikt voor 50 wasbeurten. Bij aanschaf van de AEG 7000-, 8000- en 9000-serie wasautomaten en was/droogcombinaties ontvangen de consumenten een pakket van Ariel en Lenor geschikt voor 100 wasbeurten. Een lijst met alle deelnemende AEG apparaten is beschikbaar op aeg.nl/acties. Alleen modelnummers op deze lijst komen in aanmerking voor deze promotie.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Xanne Liebregts
marketing@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Ambassadeurschap Chickslovefood
AEG Innovaties IFA
AEG Installatie App
My AEG App

LINKS

AEG Nederland

SOCIAL MEDIA AEG

6000 serie

Wasmachines: Beschermt tegen slijtage

De 6000 serie wasmachines zijn uitgerust met ProSense® technologie. Deze technologie weegt de hoeveelheid was en past hier automatisch het wasprogramma op aan. Dit voorkomt dat de was onnodig te lang draait waardoor de kleding minder slijtage oploopt.

 

Drogers: Zorgvuldige bescherming

Dezelfde technologie wordt gebruikt in de drogers in deze serie. De droogtijd en het energieverbruik worden automatisch aangepast aan de omvang van de lading waardoor de kleding zorgvuldig beschermd wordt.

 

7000 serie

Wasmachines: Minder kreukels

De ProSteam-optie van de 7000 serie wasmachines gebruiken stoom om kreukels in kleding te verminderen. Door de wascyclus af te sluiten met een zacht stoomprogramma, vermindert de kreukelvorming met 1/3. Ook kan de gevouwen was worden opgefrist met een aparte stoombeurt.

 

Drogers: Geen onnodige hitte

De drogers in de 7000 serie beschikken over SensiDry®-technologie. Deze technologie gebruikt nauwkeurige sensoren die de droogtijd in de gaten houden. Dit in combinatie met lage temperaturen zorgt ervoor dat de textuur van de was behouden blijft en er minder energie verbruikt wordt.

 

8000 serie

Wasmachines: Elke vezel schoon en beschermd

Bij standaard wasmachines blijkt dat de toegevoegde wasverzachter minder dan de helft van de vezels van de was bereikt. De ÖKOMix technologie van de 8000 serie biedt de oplossing. Het wasmiddel en wasverzachter wordt vooraf gemixt met water waardoor het beter oplost en al geactiveerd wordt voordat het in de trommel komt. Elke vezel wordt hierdoor schoongewassen en verzorgd. Het is de eerste technologie die een efficiënter gebruik van wasmiddelen en wasverzachters bereikt door de gelijkmatige verdeling van de wasproducten.

 

Drogers: De juiste beweging

De AbsoluteCare® -drogers in deze serie bepalen nauwkeurig de bewegingen en de temperatuur in de droogtrommel. Zo wordt wol tegen de wand aangehouden waardoor de stof plat kan drogen. Outdoorskleding krijgt de juiste warmte om het waterdichte membraan van de kleding te herstellen. De kwaliteit van uw kleding wordt dus behouden.

AEG is onderdeel van de Electrolux Groep, een wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik, dankzij de verkoop van meer dan 40 miljoen producten aan consumenten in meer dan 150 markten per jaar. Het bedrijf focust op innovatieve oplossingen die ontwikkeld zijn op basis van inzicht in wat consumenten echt willen. Electrolux produceert onder andere koelkasten, vaatwassers, ovens, wasmachines, waterkokers, airconditioners en kleine apparaten zoals stofzuigers. Al deze apparaten vallen onder betrouwbare merken als Electrolux, AEG, Zanussi.